Matematik

middelværdi- HJÆLP

30. november 2015 af Mariahansennnn (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

er der nogen der kan forklare mig den nedenstående opgave?

Vedhæftet fil: mm.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
30. november 2015 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. november 2015 af peter lind

Middellevetid = ∫0x*f(x)dx


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. november 2015 af Therk

Middelværdi for en kontinuert stokastisk variabel med tæthed f(x) er givet ved

E[X] = \int_0^\infty xf(x)\, \mathrm dx

Du skal generelt integrere over definitionsmængden for den stokastiske variabel - i dit tilfælde er definitionsmængden [0,∞), givet af definitionen af tæthedsfunktionen.


Svar #4
30. november 2015 af Mariahansennnn (Slettet)

skal man integrere:

x\cdot (0.001\cdot e^{-0.001x})


Brugbart svar (0)

Svar #5
30. november 2015 af SådanDa

Ja, integrer det fra 0 til uendelig :)

Brugbart svar (0)

Svar #6
30. november 2015 af Therk

Ja - og det skal være det bestemte integrale fra nul til uendeligt.


Skriv et svar til: middelværdi- HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.