Matematik

Kvadratrod

12. februar 2016 af Sheerin (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvordan løser jeg dette regnestykke: 4(kvadratrod)8/(kvadratrod)2 


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. februar 2016 af peter lind

Du mener formodentlig 4*kvrod(8)/kvrod(2) . Hvis det er rigtig så brug at 8 = 23 = 2*22


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. februar 2016 af StoreNord

4(kvadratrod)8/(kvadratrod)2             ku også være:                  4*\frac{\sqrt{8}}{\sqrt{2}}           

og det er jo det samme som                     4*\sqrt{\frac{8}{2}}            Ja, mit ser ihvertfald pænere ud.  :)


Skriv et svar til: Kvadratrod

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.