Virksomhedsøkonomi (VØ el. EØ)

Udregne indtjeningsevne uden omsætning?? HJÆLP!

12. februar 2016 af februar101 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Som overskriften siger - hvordan udregner jeg en "fyldtesgørende" og god indtjeningsevne, når omsætningen ikke er oplyst fra virksomheden?


Svar #1
12. februar 2016 af februar101 (Slettet)

Nogen der kan hjælpe???


Svar #2
13. februar 2016 af februar101 (Slettet)

HJÆLP TAK!!


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. februar 2016 af ColaAnja (Slettet)

må jeg spørge til hvilke informationer du har?

Brugbart svar (0)

Svar #4
15. februar 2016 af Stats

Overskudsgrad
Forholdet mellem nettoomsætningen og vareforbrug
• Bruttoavanceprocent
• Indekstal
Forholdet mellem nettoomsætningen og kapacitetsomkostninger
• Indekstal
Forholdet mellem bruttofortjeneste og kapacitetsomkostninger
• Kapacitetsgrad
• Indekstal
Personalets effektivitet
• Omsætning pr. lønkrone
• Resultat pr. lønkrone
• Omsætning pr. fuldtidsansat
• Resultat pr. fuldtidsansat.

Når du ikke har omsætningen, så skal du starte ved "Forholdet mellem bruttofortjeneste og kapacitetsomkostninger".

Kapacitetsgrad = bruttofortjeneste/kapacitetsomkostninger
Indekstal over kapacitetsomkostninger i alt og bruttofortjeneste

Resultat pr. lønkrone = Resultat/personaleomkostninger
Resultat pr. fuldtidsansat = Resultat/antal fuldtidsansatte
 

- - -

Mvh Dennis Svensson


Svar #5
15. februar 2016 af februar101 (Slettet)

Mange tak :-) Men vil det så sige, at afsnittet med "Forhold mellem nettoomsætning og vareforbrug" og "forholdet mellem nettoomsætning og kapacitetsomkostninger" bare er noget jeg skal se bort fra og dermed kun inddrage de sidste to? :-)


Brugbart svar (0)

Svar #6
15. februar 2016 af Stats

Ja.. Du har ikke nettoomsætningen opgivet..

- - -

Mvh Dennis Svensson


Svar #7
15. februar 2016 af februar101 (Slettet)

og omsætning pr. lønkrone + omsætning pr. fuldtidsansat skal ligeså ikke bruges?


Skriv et svar til: Udregne indtjeningsevne uden omsætning?? HJÆLP!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.