Fysik

Fritfald

29. april 2016 af miiiizzoo (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nogle som kan fortælle mig noget om det frie fald, indenfor stedfunktion og hastighedsfunktion?


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. april 2016 af mathon

Når retningen lodret ned regnes positiv:

      fart:
                             v=v_0+g\cdot t                             g=9{,}82\; \tfrac{m}{s^2}

      sted:
                             s=\int( g\cdot t+v_0)\mathrm{d}x

                             
                            s=\frac{1}{2}g\cdot t^2+v_0\cdot t+s_0


                         


Skriv et svar til: Fritfald

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.