Fysik

Bølger

30. april 2016 af mathiasschulter (Slettet) - Niveau: B-niveau

Har brug for hjælp?

kan i venligst hjælpe med opgaven?

1. Elektromagnetisk stråling, her lys har en bølgelængde på 675nm, hvad er frekvensen? 
1nm er 1•10-9 m

skal jeg bare udregne farten, med formlen:

f= c/λ

og så? hvordan regner man det så? ;) tak på forhånd

 

Brugbart svar (0)

Svar #1
30. april 2016 af peter lind

Det er frekvensen ikke farten, der udregnes med den formel. Det er også frekvensen, der spørges om


Svar #2
30. april 2016 af mathiasschulter (Slettet)

'Det var en fejl. hvordan skal jeg regne? kan du hjælpe #peter lind?

 

Brugbart svar (0)

Svar #3
30. april 2016 af mathon

                 f=\frac{c}{\lambda }=\frac{3\cdot 10^8\; \tfrac{m}{s}}{675\cdot 10^{-9}\; m}


Brugbart svar (0)

Svar #4
02. maj 2016 af Eksperimentalfysikeren

Du har fået svar i en tidligere tråd. Du bør holde dig til en enkelt tråd, så vi kan se hvad, der er svaret tidligere. Så kan vi bedre hjælpe.


Skriv et svar til: Bølger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.