Fysik

hastighedsfunktion.

05. maj 2016 af zartorium (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvorfor er v'(t)=a(t) stamfunktion til deltaV=\int_{t1}^{t2}a(t)dt?


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. maj 2016 af peter lind

Det er noget sludder du spørger om. Det bestemte integral du kommer med er v(t2)-v(t1)


Svar #2
05. maj 2016 af zartorium (Slettet)

Jeg taler om bevægelse med varierende acceleration, hvis det var manglende info


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. maj 2016 af peter lind

v(t2)-v(t1) er forskellen imellem to hastigheder og altså ikke en stamfunktion

Hvis du mener at v(t) er en stamfunktion til a(t) så skyldes det som du korrekt skriver at v'(t) = a(t). Sådan er stamfunktionen nemlig defineret


Svar #4
06. maj 2016 af zartorium (Slettet)

kan jeg bare sige det med ord? eller er der behov for at vise hvordan jeg kommer frem til det?


Brugbart svar (0)

Svar #5
06. maj 2016 af peter lind

Da du taler omat sige det med ord går jeg ud fra, at det er en mundtlig prøve eller eksamen, kan du sagtens blot sige det med ord. Hvis det er spørgsmål om at v er stamfunktion til a, er der ikke noget at vise


Skriv et svar til: hastighedsfunktion.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.