Studievejledning

Blive god

11. august 2016 af Einstein5 (Slettet)

Hvordan kan man dygtiggøre sig i fag som kemi og fysik. Hvilke teknikker anbefalder i , hvis man gerne vil opnå de høje karakterer


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. august 2016 af JulieW99

Læs dine lektier, lav opgaverne, engager dig i faget. Sådan nogle generelle ting hjælper en hel del på det.

- - -

Vh Julie


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. august 2016 af Smut1

Nu kan jeg se, at du tager stx: Dvs. fake it till you make it!


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. august 2016 af Stats

Som iværksættere; De syntes det de laver er det fedeste - men de gør det ikke for at tjene en helveds masse penge. Iværksættere gør det fordi det er sjovt og udfordrene at starte en virksomhed op, og fordi de kan mærke at de gør en forskel. De bruger meget tid på deres arbejde, og vil gerne være den bedste til det de laver.... Sådan får iværksættere succes..

Det er i princippet det samme for gymnasieelever..

Som gymnasieelever; Det fag de har syntes de er det fedeste - men de gør det ikke for karakterene. Gymnasieelever gør det fordi det er sjovt og udfordrene at lave deres arbejde, og fordi de kan se at de rykker sig fagligt. De bruger meget tid på deres rapporter/synopser, og vil gerne være den bedste til det de laver..... Sådan får gymnasieelever succes.

Selvfølgelig gør gymnasieeleven det også pga. af karakterene, såvel som iværksætteren også regner med en gulerod - men det er primært interessen for det man laver som driver personen fremad.

- - -

Mvh Dennis Svensson


Brugbart svar (0)

Svar #4
12. august 2016 af klartilathjælpe (Slettet)

For at score høje årskaraktere, så skal du selvfølgelig følge godt med i undervisningen og være aktiv. Hvis du ønsker at score en høj eksamenskarakter i begge fag, så anbefaler jeg, at du laver så mange eksamensopgaver som muligt. De opgaver som bliver stillet i eksamensæt går som oftest igen og igen.  

Vh. 


Skriv et svar til: Blive god

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.