Fysik

Håber at i kan hjælpe :-)

15. oktober 2016 af Kristensenalex - Niveau: B-niveau

Har prøvet at regne på det, ved ikke om det er rigtigt? Og så er jeg gået i stå ved opgave c.

a) Fop = pvæske* Vunder * g = 998 * 13,00*10-3 m3 * 9,82 = 127 N

b) m = p * V = 998 * 0,068 m3 = 67,9 kg

c) ?

Vedhæftet fil: opgave 1.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
15. oktober 2016 af Soeffi


Brugbart svar (1)

Svar #2
15. oktober 2016 af Soeffi

#0.


Skriv et svar til: Håber at i kan hjælpe :-)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.