Matematik

Differentialregning, hjælp til mindre opgave

01. februar 2017 af Fauc - Niveau: B-niveau

Hej, er der en der kan give en forklaring på dette spørgsmål:

En funktion f er givet ved: f(x) = x^2 + ax + 7

Bestem tallet a, når det oplyses, at f '(3) = 12


Brugbart svar (1)

Svar #1
01. februar 2017 af SuneChr

f '(x) = 2x + a
f '(3) = 2·3 + a = 12
a = ......


Svar #2
01. februar 2017 af Fauc

Tak for hjælpen :)


Skriv et svar til: Differentialregning, hjælp til mindre opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.