Matematik

Korrekte mellemregninger

17. august 2017 af Jens311 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej. :)

Jeg er blevet lidt usikker på, hvordan man de helt korrekte mellemregninger.

Skal man lave en ny mellemregning for alle led?

Eks.: 5*5 + 5*5 = 25 + 5*5 = 25 + 25 = 50


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. august 2017 af Mathias7878

Nej, det behøves du ikke. Du kan bare skrive:

5*5 + 5*5 = 25 + 25 = 50

- - -

 

 


Svar #2
19. august 2017 af Jens311 (Slettet)

Så man skal bare beskrive de uafhængige led i regnearternes hierarki?


Skriv et svar til: Korrekte mellemregninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.