Matematik

hjælp til at forstå!!! integraler haster

25. september 2017 af iisommerii (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej 

Jeg har brug for hjælp til at forstå hvordan jeg løser det her

\int \frac{9x^{2}}{4x}dx

Jeg forstår ikke hvordan jeg skal gribe det an.. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. september 2017 af peter lind

forkort brøken  med x


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. september 2017 af Anders521

Sæt konstanten 9/4 udenfor integraltegnet


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. september 2017 af Mathias7878

F(x) = \frac{9x^2}{8}+k

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #4
25. september 2017 af Mathias7878

\int \frac{9x^2}{dx}dx = \frac{9}{4}*\int xdx = \frac{9}{4}*\frac{1}{2}x^2 +k = \frac{9x^2}{8} + k

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #5
25. september 2017 af SuneChr

# 0
"Hjælp til at forstå!!!", skriver du. Er det det, om x gerne må være lig 0?
Det må x jo ikke, hverken før eller efter forkortelsen.
Man kan dog sige, i begge tilfælde, at   f (x) → 0 for x → 0


Skriv et svar til: hjælp til at forstå!!! integraler haster

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.