Matematik

pls Hjælpp

17. november 2017 af medinaa22 - Niveau: B-niveau

nogle der kan hjælpe med spørgsmål c i det vedhæftede billede??


Svar #1
17. november 2017 af medinaa22

her er mine svar til a og b


Svar #2
17. november 2017 af medinaa22

men er gået lidt i stå i c'eren. har regnet f '(10) men ved ikke hvad tallet betyder


Brugbart svar (1)

Svar #3
17. november 2017 af SuneChr

f '(10)  er væksthastigheden af antallet af artikler pr. år regnet fra år 2010.


Brugbart svar (1)

Svar #4
17. november 2017 af SuneChr

b)  Det er vel rigtigst at sige, at året er 2006, idet den halve million endnu ikke er nået i året 2005 ?


Brugbart svar (1)

Svar #5
17. november 2017 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #6
17. november 2017 af Mathias7878

c)

Dvs. til tidspunktet t = 10 år stiger antallet af artikler på den engelsksprogede del af Wikipedia med (det tal f'(10 giver) pr. år.

- - -

 

 


Brugbart svar (1)

Svar #7
17. november 2017 af mathon

                   \small f{\, }'(x)=4\, 378\, 449\cdot e^{-15{.}43\cdot e^{-0{.}384x}}\cdot \left ( -15{.}43e^{-0{.}384x} \right )\cdot \left ( -0{.}384 \right )

                   \small f{\, }'(x)=2{.}59428\cdot 10^7\cdot e^{-15{.}43\cdot e^{-0{.}384x}}\cdot e^{-0{.}384x}

                   \small \small \small f{\, }'(\mathbf{\color{Red} 10})=2{.}59428\cdot 10^7\cdot e^{-15{.}43\cdot e^{-0{.}384\cdot \mathbf{\color{Red} 10}}}\cdot e^{-0{.}384\cdot \mathbf{\color{Red} 10}}


Skriv et svar til: pls Hjælpp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.