Matematik

%-del af forrige hop

09. december 2018 af NielsThoegersen - Niveau: B-niveau

Jeg har følgende to værdier af to hop, som en bold gør:

h1=0,842653 m

h2=0,481318 m

h1 er det 1. hop, mens h2 er det 2.

Hvordan udregner jeg, hvor mange procent det 2. hops højde er af det 1.?

Tak for hjælpen. :)

Hilsen Niels.


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. december 2018 af ringstedLC

\begin{align*} Noget\;i\;\%\;af\;noget\;andet:\frac{Noget\cdot 100}{Noget\;andet} \% \end{align*}

Hvergang!


Skriv et svar til: %-del af forrige hop

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.