Matematik

differentialligning

12. november 2019 af ramusklump - Niveau: A-niveau

Hej, kan nogen hjælpe med følgende opgave, som jeg har vedhæftet? Den er uden hjælpemidler.

Vedhæftet fil: opgave 4.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. november 2019 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. november 2019 af peter lind

Beregn f'(x) og sæt den ind på y's plads  differentialligningen


Svar #3
12. november 2019 af ramusklump

f'(x) giver 2ax+1? så skal jeg sætte den ind i stedet for y'? Så den hedder 2ax+1-3=6x??

forstår ikke helt


Brugbart svar (0)

Svar #4
12. november 2019 af peter lind

Løs den fremkomne ligning med hensy til a


Svar #5
12. november 2019 af ramusklump

Så a=(3x+1)/x 


Brugbart svar (0)

Svar #6
12. november 2019 af peter lind

Undskyld:Jeg så ikke at du havde lavet en fejl. f'(x) = 2ax+a så du har ligningen 2ax+a-3 = 6x


Skriv et svar til: differentialligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.