Matematik

Graf

09. maj kl. 20:37 af Eca - Niveau: B-niveau

Hej, jeg sidder fast i et spørgsmål, som jeg ikke helt ved hvordan jeg skal svare på (spørgsmål 1)

Skal jeg som begrundelse regne hældningen eller noget ud på dem?

Har vedhæftet et billede af opgaven.


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. maj kl. 20:59 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. maj kl. 21:03 af ringstedLC

a) Bestem en ligning for linjen gennem A og B. Vis ved indsættelse at denne ligning opfyldes af koordinaterne for C.


Svar #3
09. maj kl. 21:53 af Eca

Det kan jeg ikke få til at virke. Virker som om at graferne man kan lave ud fra punkterne ikke har samme hældning?


Svar #4
09. maj kl. 22:30 af Eca

??


Brugbart svar (0)

Svar #5
09. maj kl. 23:02 af ringstedLC

\begin{align*} AB: y &= \frac{y_B-y_A}{x_B-x_A}\cdot x+y_B \\ y &= \tfrac{1}{3}\cdot x+2.8 \\ y_C &= \tfrac{1}{3}\cdot x_C+2.8 \end{align*}


Skriv et svar til: Graf

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.