Matematik

En lineær funktion

25. september 2021 af alienx0 - Niveau: B-niveau

Kan nogen hjælpe mig med denne opgave?

på forhånd tak!


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. september 2021 af mathon

Hvordan noterer du en lineær funktion med de variable x og y?


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. september 2021 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. september 2021 af mathon

                      \small \small \begin{array}{lllll} \textup{line\ae r funktion:}&y=a\cdot x+b \\\\ \textup{h\ae ldningstal }-1\textup{:}&y=(-1)\cdot x+b\\\\ \textup{gennem }\left ( 1,1 \right )\textup{:}&1=(-1)\cdot 1+b\Leftrightarrow b=2\\\\\\ \textup{line\ae r funktion:}&y=- x+2 \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #4
25. september 2021 af ohYeaItsBigBrainTime

Istedet for at sige y = -x + 2

Kan man også sige: y = 2 - x

Det er sådan set det samme


Skriv et svar til: En lineær funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.