Afsætning

Udregn DB og DG

26. oktober 2023 af othp - Niveau: Universitet/Videregående

Hej.

Hvis

Salgsprisen er 99,00 kr. og Ve er 45,00 kr. 

Hvordan udregner jeg så DB og DG?


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. oktober 2023 af hjælpimatogkemi

DB = 99,00 kr. - 45,00 kr. = 54,00 kr.

.DG = (54,00 kr. / 99,00 kr.) * 100 =54,55%


Skriv et svar til: Udregn DB og DG

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.