Matematik

Beregning af Gausskrumningen

08. december 2023 af Barbus - Niveau: Universitet/Videregående

Skal beregne gausskrimningen fra dette udtryk men, har brug for hjælp til at reducere dette, nogen der kan hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. december 2023 af M2023

#0. Jeg indsætter billedet.

Jeg vil sige:

\frac{\frac{1+v^2}{\sqrt{1+2v^2}}\cdot \frac{1}{(1+v^2)\cdot \sqrt{1+2v^2}}}{(1+v^2)\frac{v^2}{1+v^2}+1}=\frac{ \frac{1}{ 1+2v^2}}{v^2+1}


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. december 2023 af jl9

\frac{\frac{1+v^2}{\sqrt{1+2v^2}}\cdot \frac{1}{(1+v^2)\cdot \sqrt{1+2v^2}}}{(1+v^2)\frac{v^2}{1+v^2}+1}=\frac{ \frac{1}{ 1+2v^2}}{v^2+1}

=\frac{1}{1+3v^2+2v^4}


Skriv et svar til: Beregning af Gausskrumningen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.