Fysik

lysets hastighed

14. januar kl. 01:46 af SkolleNørd - Niveau: B-niveau

Hej

Svarer 305.5304348 mikrosekunder/m til det samme som s/m?

Skal nemlig sammenligne det med lysets hastighed (299.792.458 m/s,)


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. januar kl. 02:38 af ringstedLC

Se https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=2083466 og lade være med at oprette det samme spørgsmål mere end én gang uanset hvormeget det haster!


Svar #2
14. januar kl. 08:45 af SkolleNørd

#1
Se https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=2083466 og lade være med at oprette det samme spørgsmål mere end én gang uanset hvormeget det haster!


Den her har intet med den anden og gøre, dq det omhandler enheder.

Brugbart svar (0)

Svar #3
14. januar kl. 10:06 af mathon

\small \begin{array}{llllll} \textup{Tid pr sekund:}\\& \frac{1\;\mathrm{m}}{2.99792458\;\mathrm{\frac{m}{s}}}=3.33564\cdot 10^{-9}\;\mathrm{s}=3.33564\cdot 10^{-3}\;\mathrm{\mu s} \end{}


Brugbart svar (0)

Svar #4
14. januar kl. 10:20 af mathon

tekstrettelse:
                      \small \small \begin{array}{llllll} \textup{Tid pr meter:}\\& \frac{1\;\mathrm{m}}{2.99792458\;\mathrm{\frac{m}{s}}}=3.33564\cdot 10^{-9}\;\mathrm{s}=3.33564\cdot 10^{-3}\;\mathrm{\mu s} \end{}


Svar #5
14. januar kl. 11:22 af SkolleNørd

#4

tekstrettelse:
                      \small \small \begin{array}{llllll} \textup{Tid pr meter:}\\& \frac{1\;\mathrm{m}}{2.99792458\;\mathrm{\frac{m}{s}}}=3.33564\cdot 10^{-9}\;\mathrm{s}=3.33564\cdot 10^{-3}\;\mathrm{\mu s} \end{}

Er det så den sidste værdi der skal sammenlignes med min værdi: 305.5304348?

Så det du har skrevet er altså endnu en mellemregning jeg skal lave, hvis jeg skal kunne sammenligne det med lysets hastighed, selve konstanten?


Skriv et svar til: lysets hastighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.