Fysik

HJÆLPPP Hvis universet udvider sig med konstant rate, forklar at Hubblekonstantens værdi vil aftage med tiden. Hvilken værdi vil den have når universet er 18 mia. år gammelt?

17. marts kl. 13:20 af laurahansen4343 - Niveau: B-niveau

Jeg har enormt svært ved at forstå hvoracn jeg skal besvare dette spørgsmål. 

Hvis universet udvider sig med konstant rate, forklar at Hubblekonstantens værdi vil aftage med tiden. Hvilken værdi vil den have når universet er 18 mia. år gammelt?

Skal jeg bruge denne formel? v=H0*D

og hvorfor vil hubblekonstantens værdi aftage med tiden??


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. marts kl. 15:31 af peter lind

Kom med hele opgaven i original


Svar #2
17. marts kl. 15:49 af laurahansen4343

Det er opgaven i original. Her er et billede, hvis det kunne hjælpe


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. marts kl. 16:53 af peter lind

Galaksernes hastigheder er meget nær lyshastigheden og ændre sig næsten ikke. Vi kan så antage at de er konstante. vi får så v = D/t = H0*D <=> H0=1/t


Skriv et svar til: HJÆLPPP Hvis universet udvider sig med konstant rate, forklar at Hubblekonstantens værdi vil aftage med tiden. Hvilken værdi vil den have når universet er 18 mia. år gammelt?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.