Spansk

spansk præsentation

14. april 2011 af benedicte123 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Dette er en præsentation af mig og af en veninde. Er der nogle umiddelbare fejl?? (-:

Presentacíon de mi misma


Me llama xxx. Y tengo dieciseite anõs. Pero tendré dieciocho años en Marzo.
Vivo en xxx con mi madre y mi padre. En mi Tiempo libre trabaja en “xxxx” un sanwichbar en xxx. Mi hobbi favorta es jugar fútbol. Soy danés. El nombre de mi madre esxxxy el nombre de mi padre es xxx. Te amo Múcica, Televisión y compras. Hablo danés, inglés y un poco de español. Mi ojos son verde y marrón.

Presentacíon de xxxx

Mi mejor amiga xxxx, vivir en xxxxx en xxxx. xxx es diecieseite años. Ella tiene una madre, un padre y un gran hermano. xxx trabaja en Superbrugsen en xxxxxx. xxxx ojos es Azul y ella cabello es marrón. xxxx es muy dulce y agradable. xxxx cumpleaños en Marzo como yo. xxxx es 1.70 alta.
 


Brugbart svar (1)

Svar #1
14. april 2011 af munequita (Slettet)

jeg har understreget der hvor der er fejl. Tjek for stavefejl, forket køn ,forkert bøjning, forkert ordvalg osv.

Me llama xxx. Y Tengo dieciseite anõs, pero tendré( brug cumplir) dieciocho años en Marzo.
Vivo en xxx con mi madre y mi padre. En mi Tiempo libre trabaja en “xxxx” un sanwichbar en xxx. Mi hobbi favorta es jugar al fútbol. Soy danés. El nombre de mi madre es xxx y el nombre de mi padre es xxx. Te amo (= jeg elsker dig , brug verbet encantar eller gustar)escucharcica, ver Televisión e [ir de compras]( = shoppe). Hablo danés, inglés y un poco de español. Mi ojos son de color verde y marrón.

Presentacíon de xxxx

Mi mejor amiga xxxx, vivir en xxxxx en xxxx. xxx es diecieseite años. Ella tiene una madre, un padre y un gran hermano_____.( slå storebror op!) xxx trabaja en Superbrugsen en xxxxxx. xxxx ojos es   Azul y ella cabello es (de color)marrón. xxxx es muy dulce( sød person = amable) y agradable. xxxx cumpleaños en Marzo como yo. xxxx es 1.70 alta.( brug medir)


Brugbart svar (1)

Svar #2
15. april 2011 af jbmm (Slettet)

escuchar Múcica = escuchar la música



Brugbart svar (1)

Svar #3
15. april 2011 af munequita (Slettet)

esuchar (la) música....

Jeg blev faktisk lidt i tvivl da jeg rettede og spurgte med vilje min latinamerikanske ven medhensyn til artikel i forbindelse med tv og musik og i begge tilfælde sagde han det først uden artikel; me gusta escuchar música, ver televisión, og derefter tilføjede han at man sådan set godt kunne tilføje artikel. Men nævner man en speciel type musik som for eksempel rock eller klassisk så skal artiklen med. "Me gusta la música rock" /clásica


Brugbart svar (1)

Svar #4
15. april 2011 af jbmm (Slettet)

"Me gusta la música rock" /clásica, ja i forbindelse med attributivt adjektiv er det normalt med artikel foran substantivet, men i forbindelse med  'escuchar la música' (=musik i al almindelighed) vil jeg sige at artiklen skal betragtes som en artsartikel, men i daglig tale tager man nok ikke den slags ting så tungt.


Skriv et svar til: spansk præsentation

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.