Engelsk

en kreativ fremlæggelse?

29. april 2011 af sonu (Slettet) - Niveau: C-niveau

HEJ

Vi skal fremlægge om "gun lobby" med fokus på Brady Campaigns ambitioner og politiske aspekter på gun-lobby i USA i engelsk.

Vi har tit oplevet at folk falder fra en fremlæggelse, da klassikeren powerpoint ikke altid er så spændende, når man har et emne som vores. Fremlæggelsen skla cirka vare 15 min.

Er der nogen af jer der har en idé til hvordan vi kunne fremlægge på en sjov og kreativ måde???

God weekend og hav en fortsat god solskinsdag.


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. april 2011 af CookieXD (Slettet)

Altså du kan fx. sætte en video el. film i baggrunden mens du snakker, for der er jo altid nogen fra klassen der ikke følger med og så kommer du heller ikke til at føle dig nervøs - hvis du altså bliver nervøs når du fremlægger :)

Ved ikke om du kalder det er en "sjov og kreativ" måde at fremlægge men jeg giver bare ideer ;)


Svar #2
30. april 2011 af sonu (Slettet)

 Tak for dit svar! 


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. april 2011 af Emalke (Slettet)

Interessant emne. :)

Vi fik altid at vide, at vi skulle være kreative med fremlæggelsen til projektopgave i 8. og her i 9. I 8.klasse lavede jeg med min gruppe et lille skuespil ud af tingene, hvor man naturligt kan flette sin problemformulering ind, og også svarene på den. Det foregik som en lang samtale, og for at undgå det blev kedeligt og ensformigt, bevægede vi os rundt, overreagerede, gav udtryk for vores holdninger til opgaven osv. Det fungerede supergodt. Her i 9.klasse ´havde vi projekt om The Beatles, og vi startede med at udlevere nogle hjemmelavede men troværdige koncertbilletter - man var ligesom inviteret som VIP med til fremlæggelsen. Så mit råd er, at du kan finde noget der understreger, at du vil give publikum en god oplevelse, de skal være 'med' i det og føle sig inviterede. Håber det hjalp. :)
 


Skriv et svar til: en kreativ fremlæggelse?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.