Oldtidskundskab

HOMER = MYTE=?

31. maj 2011 af Clause (Slettet) - Niveau: C-niveau

hej alle,

er homers odyssen både en myte og et epos

og hva er forskellen på disse

hjælp hjælpo


Brugbart svar (2)

Svar #1
20. april 2012 af alexpetros (Slettet)

Genremæssigt er Odyseen et episk heltedigt. Epos beskriver detaljeret heltebedrifter. Homers epos indeholder utvivlsomt elemnter af myter, da man i det gamle Grækenland ikke skelnede mellem myter i virkelighed. Hos dem var guderne en del af hverdagen (som man kan læse i Odysseen og Illiaden, så blander guderne sig i menneskenes konflikter). Det er bla. igennem Homers epos at vi har kendskab til græsk mytologi. 


Skriv et svar til: HOMER = MYTE=?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.