Engelsk
HASTER...Waltzing Matilda...HASTER
25. maj 2005 af
Malfoy (Slettet)
Hej jeg vil være meget taknemlig hvis der var nogle dergad at rette denne stump teks...
Waltzing Matilda
This song is about a Swagman and a billabong. The Swagman is a thief and he stole a jumbuck and ran from the police. He stole the jumbuck because he is very hungry.
He had before been in the prison and he does not want to go in the jail again so when the police was going to catch him he jumps in the billabong.
And that was the story about Waltzing Matilda.
I må meget gerne rette i sætningerne så det kommer ytil at lyde en del bedre...
Malfoy
Waltzing Matilda
This song is about a Swagman and a billabong. The Swagman is a thief and he stole a jumbuck and ran from the police. He stole the jumbuck because he is very hungry.
He had before been in the prison and he does not want to go in the jail again so when the police was going to catch him he jumps in the billabong.
And that was the story about Waltzing Matilda.
I må meget gerne rette i sætningerne så det kommer ytil at lyde en del bedre...
Malfoy
Svar #1
25. maj 2005 af Y.vs.J (Slettet)
- He stole the jumbuck because he WAS (fortsæt med datid?) very...
- He had been to prison before... (man kan ikke splitte had been).
- go to jail...
- when the polive went to catch him, he jumped (igen forsæt datid?)...
- He had been to prison before... (man kan ikke splitte had been).
- go to jail...
- when the polive went to catch him, he jumped (igen forsæt datid?)...
Svar #2
25. maj 2005 af Milsen86 (Slettet)
ja, ikke blande tiderne, derfor vil jeg også mene du skal bruge
*and he did not want to go to jail...
*and he did not want to go to jail...
Svar #3
25. maj 2005 af Fingersen (Slettet)
Hold gerne et resume/referat i nutid. Derfor:
This song is about a /S/(s)wagman (/and a/(camping by a) billabong.
The /S/(s)wagman is a thief /and he/(who has) stole(n) a jumbuck and /ran/(escaped) /from/ the police.
He (has) stole(n) the jumbuck because he is very hungry.
He ha/d/(s) /before/ been /in the/(to/in) prison (before) and /he/ does not want to go /in the/(back to) jail /again/(.)
/s/(S)o when the police /was going/(come) to catch him(,) he jumps in /the billabong/(a water hole and drowns).
/And t/(T)hat /wa/(i)s the story about Waltzing Matilda.
/.../ = slettes
(...) = indsættes
MVH
Fingersen
P.S: han hopper ned i et vandhul. Læs teksten igen.
This song is about a /S/(s)wagman (/and a/(camping by a) billabong.
The /S/(s)wagman is a thief /and he/(who has) stole(n) a jumbuck and /ran/(escaped) /from/ the police.
He (has) stole(n) the jumbuck because he is very hungry.
He ha/d/(s) /before/ been /in the/(to/in) prison (before) and /he/ does not want to go /in the/(back to) jail /again/(.)
/s/(S)o when the police /was going/(come) to catch him(,) he jumps in /the billabong/(a water hole and drowns).
/And t/(T)hat /wa/(i)s the story about Waltzing Matilda.
/.../ = slettes
(...) = indsættes
MVH
Fingersen
P.S: han hopper ned i et vandhul. Læs teksten igen.
Skriv et svar til: HASTER...Waltzing Matilda...HASTER
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
