Samfundsfag

synopsis

21. juni 2011 af BelleCanto (Slettet) - Niveau: B-niveau

jeg har et lille problem, idet at jeg er i gang med at min synopsis i samfundsfag, som jeg skal op i på onsdag. Jeg har styr på meget af det, men jeg kan simpelthen ikke finde en god problemformulering? Temaet handler om magt, politik og medier. Konkret handler det om USA - midtvejsvalget, om republikanerne, demokraterne, om at deres grundprincipper egentligt er ens og at andre partier ikke har en chance imod dem, om vælgerne, om at der har været lav valgdeltagelse, om reformerne, og om at politikerne prøver på at "sælge" via. deres taler.. Jeg bliver nødt til at lave en problemformulering, som gør, at jeg kan gå ind og tale om alle disse punkter.. men jeg synes simpelthen det er så svært? Har I nogle bud?


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. juni 2011 af NikolajOlsen

Nu har du nok lavet dine problemstillinger, og så kan du jo lave en problemformulering, der passer til både emnet og problemstillingerne.


Svar #2
21. juni 2011 af BelleCanto (Slettet)

Ja, jeg er færdig med synopsis. Dog har jeg ikke kunne formået at få alle aspekter med fra bilagene, da jeg ikke kunne få det til at hænge sammen med resten


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. juni 2011 af NikolajOlsen

Ok, hvis ikke det er et krav fra din lærer, så er det også fint, at du går mere i dybden med nogle af bilagene i stedet for at forsøge at komme omkring dem allesammen.


Svar #4
21. juni 2011 af BelleCanto (Slettet)

Jeg har bare gået mere i dybden med noget af det, dog inkluderet alle bilag, men mere overfladisk :)


Skriv et svar til: synopsis

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.