Samfundsfag

hjælp til beregninger

05. maj kl. 20:45 af Ukendtanonym444 - Niveau: A-niveau

Hej, er der en sød sjæl der vil hjælpe mig med at beregne det her??:)


Brugbart svar (1)

Svar #1
06. maj kl. 19:47 af ringstedLC

Se dit forrige indlæg https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=2099981, find eventuelt dét regneark og prøv så at se om ikke der er visse ligheder mellem de to opgaver.


Brugbart svar (1)

Svar #2
06. maj kl. 19:47 af ringstedLC

Vedr. indekstal: Hvis '21 K4 (sidste hele kvartal inden krigen med Ukraine) sættes til indeks 100:

\begin{align*} I_{'22\,K1} &= \frac{'22\,K1}{'21\,K4}\cdot 100 &&,\;I_S=\frac{S}{B}\,I_B \quad\textup{formel (7) STX B, maj 2018} \end{}

Bemærk: Indekstal beregnes normalt et heltal. Du skal altså mindske antallet af decimaler til 0.


Skriv et svar til: hjælp til beregninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.