IT

Game designer, Hvor?

15. august 2011 af Vvay (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej allesammen.

Jeg står med det problem, at jeg ikke kan finde nogle steder hvor der står noget om uddannelsen. Jeg er lige startet på Htx men føgler bare at jeg spilder min tid. Jeg vil igang med at designe spil. Ikke lære om ubrugelige biologiske og fysiske ting.

Jeg er blevet fortalt at krævet for uddannelsen er 2 år med matematik på B niveau, Kunne jeg eventuelt tage de 2 år på en aften skole eller noget i den stil?

Jeg har virkelig bare ikke lyst til at tage 3 år mere på en uddannelse der ikke virkelig har nået at gøre med mine fremtidsplaner.

Tak for hjælpen


Brugbart svar (2)

Svar #1
15. august 2011 af Crazyguitarman (Slettet)

 Det virker som om det tager en del år at blive..

Og hov hov du, biologi og fysik er langt langt vigtigere end computerspil!

Som jeg forstår det skal du efter endt HTX tage f.x. den her uddannelse

www.ug.dk/uddannelser/professionsbacheloruddannelser/sprogogformidlingsuddannelser/animation.aspx#fold3

Derefter skal du på overbygningsuddannelsen der hedder spildesign:

www.ug.dk/uddannelser/andreerhvervsrettedeuddannelser/andreudditogteknik/computerspiluddannelser.aspx

Pointen er at nej du kan ikke bare tage Mat på B, desuden kan jeg kun finde en med Engelsk B som krav, fordi det kræver en gymnasiel uddannelse at komme ind på det ene, og det kræver det ene for at komme ind på det andet.


Brugbart svar (1)

Svar #2
15. august 2011 af Crazyguitarman (Slettet)

Angående dit problem om at gymnasielle uddannelser ikke har en specifik retning, så er det noget alle skal igennem, og det er en rigtig god idé at få sig den ungdomsuddannelse, da den er alment dannende, og så at sige "modner" en. Gymnasiet er et trinbræt til de videregående.

Men du kan da altid lære at lave flash spil og kode i din fritid, så kan du jo bygge det op og lave mere og mere avancerede ting.

Den her side kan du nok også bruge:

dadiu.dk/uddannelsen/dadius-spilkompetencer/spildesigner


Svar #3
15. august 2011 af Vvay (Slettet)

Tusinde tak for hjælpen,

Jeg havde nu håbet på at kunne komme på i gang med en uddannelse hurtigere.

Men nu må vi se :)


Brugbart svar (1)

Svar #4
21. august 2011 af LuckyLuc (Slettet)

Hey, du har måske allerede fået svar men jeg ville bare sige at det er for dumt ikke at tage en gymnasiel uddannelse. Men en gymnasiel uddannelse, kan du læse datalogi, softwareteknologi på dtu eller softwareudvikling og senere specialisering i spiludvikling på itu.

Selvom du måske "finder" en hurtigere vej vil du aldrig blive stillet på lige fod som de uddannelser der er nævnt ovenover. Ger tænker jeg på løn, job, prestige og udnytttelse af potientiale. Bid i det sure æble, tag en stx eller htx,derefter er der masser af muligheder.

Det kan godt være at man ser succesfulde it-folk uden uddannelse men sådan var det i 1980'erne, nu om dage kommer man ingen vejne uden en benhård uddannelse. Du ved i øvrigt hvad du vil, hvilket 95% af gymnasieelever ikke ved, så det er et plus. Ihvertfald held og lykke med det.


Skriv et svar til: Game designer, Hvor?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.