IT

Ny computer

15. august 2011 af Nikki_Nita (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej,

Jeg skal have en ny studiecomputer, jeg har kigget på en Acer Aspire AS5336. Er der nogle kloge folk, som ved om det er en god computer, jeg skal bare bruge den til de helt basic ting. Jeg spiller ikke på den.

Jeg håber der er nogen som kan hjælpe!

Venlig Hilsen

Nikki


Brugbart svar (1)

Svar #1
16. august 2011 af MaibritG

Jeg mener personligt, at batterilevetiden er for ringe på den, og så er jeg mere ti PC'er medl 13-14" skærme og en lav vægt (omkring 2 kg.) når det kommer til studie-PC'er. Jeg har selv valgt at bruge en masse penge på en MacBook PRO 13,3" (efter at min hvide MacBooks strømstik desværre gik under pga. slid), så mit kriterier til en god studie-PC er i den grad farvet af, at jeg er MAC-bruger, men jeg er sikker på at du kan finde noget lignende, der er Windows-baseret - og til en lidt anden pris.  

- - -

Med venlig hilsen
Maibrit


Brugbart svar (1)

Svar #2
16. august 2011 af volcom1

 Du skal helt sikkert gå efter skærm omk 13" (større skærm er tung mens mindre fx på netbooks er alt for små specielt til excel ark osv.) og så lav vægt som muligt. Du bliver rigtig træt af at slæbe rundt på en stor computer. Når du skal have den med hver dag er det rigtig vigtigt at det ikke er noget der genere dig.
Mht ydelse afhænger det meget af hvad du skal læse. Nogen studier behøver ikke en så kraftig computer mens mange matematiske studier kræver en del regnekraft. Lang batteri levetid er også meget vigtigt når du sidder til en 4 timers forlæsning og ikke har mulighed for strøm tilslutning.
 


Svar #3
16. august 2011 af Nikki_Nita (Slettet)

Jeg skal læse psykologi, så jeg skal for det meste bare skrive på den. Er der kan anbefale en computer som ikke er alt for dyr


Brugbart svar (1)

Svar #4
23. august 2011 af TheBlackYoda (Slettet)

Ikke en Acer, min ven. Aldrig en Acer. 

Dårlig batterilevetid + alt for meget lort som er preinstalled på computeren. 

:D


Brugbart svar (1)

Svar #5
23. august 2011 af 215 (Slettet)

 Acer er kendt for at kvaliteten af indmaden er lort.. gå efter en IBM eller lenovo.. det skulle nok holde, og være gode nok, til det du søger.. Men har du et prisloft?


Svar #6
26. august 2011 af Nikki_Nita (Slettet)

Ja jeg har ikke så mange penge. Jeg synes ellers Acer er godt, jeg har haft to og har aldrig haft problemer med dem:)


Skriv et svar til: Ny computer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.