Spansk

Spansk!!!!

01. september 2011 af babyydoll (Slettet) - Niveau: A-niveau

 Nogen der gider rette min spansk aflevering for stavefejl osv. :) ?

<span style="font-family:Calibri;mso-ascii-theme-font:major-latin; mso-hansi-theme-font:major-latin">Hola!</o:p>

<span style="font-family:Calibri;mso-ascii-theme-font:major-latin;mso-hansi-theme-font: major-latin">Yo siento que me parezco a mi madre más, pero es diferente lo que la gente piensa creo que tengo los ojos, pie, pierna, sonrisa de mi mama. mi madre es muy brillante, y mi padre es muy oscuro, así que tengo algo en el medio. Fue entonces cuando una comparación de mi apariencia</o:p>

<span style="font-family:Calibri;mso-ascii-theme-font:major-latin;mso-hansi-theme-font: major-latin">Mi punto de vista económico que recibí de mi padre. y mi lado sensible, que he recibido de mi madre. Todos en todo lo que soy una mezcla de mi madre y mi padre

_____________________________

Det er meningen at der skal stå følgende :D :
Jeg synes at jeg ligner min mor mere end min far, men det er forskelligt hvad folk synes: ??Jeg har min mors øjne, mund, ben og smil. min mor er meget lys, og min far er meget mørk, så jeg er noget der i mellem. 

det var så en sammenligning af mit udseende

personlighedsmæssigt så har jeg fået min temperament fra min far, og min følsomme side, har jeg fået fra min mor. Alt i alt er jeg en blanding af min mor og far.

Håber der er nogen der vil hjælpe mig !!!!! :)

<span style="font-family:Calibri;mso-ascii-theme-font:major-latin;mso-hansi-theme-font: major-latin"></o:p>


Brugbart svar (2)

Svar #1
02. september 2011 af munequita (Slettet)

Yo siento que me parezco más a mi madre que a mi padre, pero es diferente lo que la gente piensa. Creo que tengo los ojos, pie, pierna, sonrisa de mi mama. Mi madre es muy brillante, y mi padre es muy oscuro, así que tengo algo en el medio. Fue entonces cuando una comparación de mi apariencia

Mi punto de vista económico que recibí de mi padre  y mi lado sensible, que he recibido de mi madre. Todos en todo lo que soy una mezcla de mi madre y mi padre

_____________________________
Jeg synes at jeg ligner min mor mere end min far, men det er forskelligt hvad folk synes: ??Jeg har min mors øjne, mund, ben og smil. min mor er meget lys, og min far er meget mørk, så jeg er noget der i mellem.

det var så en sammenligning af mit udseende

personlighedsmæssigt så har jeg fået min temperament fra min far, og min følsomme side, har jeg fået fra min mor. Alt i alt er jeg en blanding af min mor og far.

siento: at føle. jeg ville bruge verbet synes; pensar eller creer.
når du remser legemsdelene op så husk bestemt artikel foran allesammen. pie betyder fod, og pierna ben. Der står kun ben i din danske tekst. ben er flertal!

at være lys i huden = ser blanco/pálido ( det er nok mere bleg)
at være mørk i huden = ser moreno

at være = ser! ikke tener. Du snakker om en egenskab.

"fue entonces cuando una....." giver ingen mening!

 

desuden kan du da ikke lave en sammenligning af kun dit udseende? du sammenligner vel med noget. Den sætning lyder ikke godt .  Enten har du sammenlignet ( comparar) dit udseende med dine forældres, ellers har du beskrevet (describir) dit udseende.

 

"mi punto de vista económico" giver ingen mening i denne tekst.  en cuanto a mi persionalidad... hablando de mi personalidad...

Du har ikke fysisk fået/modtaget noget af din fa og mor; "her har du mit temperament". Du har arvet det. ( heredar)

alt i alt : en fin, en suma, en conclusión,en resumen.....

 


Svar #2
03. september 2011 af babyydoll (Slettet)

Tusind tak for hjælpen :-)


Skriv et svar til: Spansk!!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.