Samfundsfag

Molinsmodel

13. oktober 2011 af Mathilde222 (Slettet)

Jeg har fået til opgave at finde ud af hvilke partier, der kunne være samarbejdspartnere med radikale venstre, hvis man ser på Molinsmodel, med hensyn til ens faktore. Jeg synes personligt at molins model er ret svær, er der nogle der vil kunne komme med nogle foreslag til mig?


Brugbart svar (1)

Svar #1
13. oktober 2011 af NikolajOlsen

Du kan i første omgang eliminere personfaktoren. Den har så vidt jeg kan se ikke noget med sagen at gøre. De andre faktorer kan du så tage i brug efter temperament, men når du skal bruge Molins model er det nok vigtigt at komme ind på flere af dem. Ideologi er jo en vigtig del, som jeg synes du skal have med. Her skal du nok udvælge nogle emner og så vurdere, hvor Radikale og andre partier ser nogenlunde ens på, hvad man skal gøre. Du kunne evt. bruge tilbagetrækningsreformen som case.

Og her kan du også inddrage kontinuitet og popularitet, både for Radikale og de andre partier. Specielt Konservative kunne være interessante, for de kunne vist både bruge at få vedtaget noget af deres egen politik og at få nogle flere stemmer.


Skriv et svar til: Molinsmodel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.