Spansk

Imperfecto & Pretérito oversættelse

13. november 2011 af hasna132 (Slettet)

halløj.. ville høre om der var en venlig sjæl herinde, som kan hjælpe med disse sætninger. Jeg er ikke den skarpeste til dette emne, så det kunne være virkelig rart, at der var nogen der ville hjælpe :-) 

- Jeg skal vurdere hvilken datid jeg skal bruge (Imperfecto & Pretérito) i de nedenstående sætninger, hvorefter jeg så skal oversætte dem til spansk, håber der er nogle der vil hjælpe :-) 

1. Der var en gang en lille mand, som hver dag lavede de samme ting.
2. Den lille grå mand arbejdede på et kontor.
3. Hele hans liv var meget gråt, men den lille mand drømte.
4. Han drømte om at være berømt og synge i operaen.
5. En dag, da han var på kontoret, begyndte den lille mand at synge.
6. Men chefen sagde til ham, at han ikke accepterede musik på arbejdet.
7. Den lille mand blev bange. (=asustarse)
8. Derfor bandt han sin kæbe fast med et tørklæde. (binde fast = atar)


Brugbart svar (2)

Svar #1
13. november 2011 af jbmm (Slettet)

Hvorfor prøver du ikke selv først?
Hvis du ikke selv forsøger, kan du ikke regne med at få hjælp.

Hjælp til nr. 1: han laver hver dag det samme = imperfektum


Skriv et svar til: Imperfecto & Pretérito oversættelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.