Spansk

Spansk krise!

14. november 2011 af lDeathNote (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hvad er forskellen på a los eller sus?


Svar #1
14. november 2011 af lDeathNote (Slettet)

never mind..


Brugbart svar (2)

Svar #2
14. november 2011 af jbmm (Slettet)

a los (hvad?) = til de ? = præpostionsforbindelse (præposition + best. artikel)
sus = hans/hendes/dets/dens/deres/Deres = poss. pronomen i flertal


Skriv et svar til: Spansk krise!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.