Andre fag

College

09. juni 2005 af kchung (Slettet)
Jeg er i tvivl om hvad gymnasie hedder på engelsk?

Altså hvad er:
High School:
College:

Og hvad svarer de til i det danske sytem?

Brugbart svar (0)

Svar #1
09. juni 2005 af michael.padowan.dk (Slettet)

Gyldendals Røde Ordbøger:

high school (omtr.) fagskole; højere skole; (am. omtr.) gymnasieskole

college [´kolidzh] sb. kollegium; læreanstalt; universitet; højere skole; (am. også) fagskole;
•college of education seminarium.

Brugbart svar (0)

Svar #2
09. juni 2005 af Nemesis (Slettet)

High School = Amerikansk grundskole - når man får certificatet er man typisk to år ældre end dem der tager FSA i DK.

College i England = 3-årig bacheloruddannelse, der kan tages efter GCSE/CCE.

College i USA = 4-årig (meget liberal) bacheloruddannelse, der kan tages efter High School Certificate.

I både USA og UK er over 90% 21 eller 22 det år, de slutter college.

Brugbart svar (0)

Svar #3
09. juni 2005 af Peace (Slettet)

min lærer plejer at referer til FE som er further education dvs det svare til gymnasiet.

Svar #4
09. juni 2005 af kchung (Slettet)

Tak, så når jeg går på HTX, er det faktisk High School?

Brugbart svar (0)

Svar #5
09. juni 2005 af gorilla (Slettet)

#0 gymnasiet hedder på engelsk sixth- form college. This is a college for pupils in their final years of secondary education, starting at the age of 16.

Gorilla

Brugbart svar (0)

Svar #6
12. marts 2012 af Hans333 (Slettet)

Hvis i vil på college i USA, så er denne side en KÆMPE hjælp: www.edupriority.com!

Jeg fik selv hjælp igennem Edu Priority og jeg må nok sige, at det gjorde hele processen meget, meget nemmere!!!

Mvh. En tidligere college studerende..


Skriv et svar til: College

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.