Psykologi

Selvstudie i psykologi

29. februar 2012 af spirit2 (Slettet)

Er det muligt at læse til psykolog på selvstudie ?

Giver det noget at være uddannet sygeplejerske i forvejen ?

Hvad er adgangskravene ?


Brugbart svar (2)

Svar #1
09. marts 2012 af isepigen (Slettet)

Altså på AAU (Aalborg Universitet) er der åbent universtet. Dvs at man kan komme at følge forelæsningerne. Endvidere kan man købe alt læsemateriale på universitetsbiblioteket, så egentlig kunne man godt læse til psykolog som selvstudie, men i og med, at du ikke er opskrevet som elev, kommer du ikke til eksamen og får ikke dine papirer på at du uddannet, så du vil ikke kunne bruge det til andet end hobby inden du har eksamenspapirene i hånden, hvilket først den dag, hvor du har været opskrevet studerende og har gennemgået en række eksamner.

 

Det tæller selvfølgelig at være uddannet sygeplejerske hvis du skal optages i kvote 2, men det man kigger allermest på (ihvertfald på AAU) er karaktergennemsnittet for de  specifikke adgangskrav; altså ikke eksamensgennemsnittet for hele den gymnasielle eksamen, men de specifikke adgangskrav, hvilke du kan læse op efter endt studentereksamen. 

 

Adgangskvotienterne er

 http://www.ug.dk/uddannelser/universitetsuddannelser/bacheloruddannelser/samfundsvidenskabeligebacheloruddannelser/oevrigesamfundsvidenskab/psykologi.aspx#fold6 

 


Skriv et svar til: Selvstudie i psykologi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.