Andre fag

1.g mobning (terror)

16. august 2005 af Kringle (Slettet)
Allo!

Vi har brug for gode råd og ideér til en effektiv og nederværdiende mobning af de nye 1 hf´ere og 1.g´ere!?

hieraki længe leve!

Brugbart svar (0)

Svar #1
16. august 2005 af Waterhouse (Slettet)

Droppe ud?

Svar #2
16. august 2005 af Kringle (Slettet)

Ej... har du virkelig ikke et bedre forslag???

Brugbart svar (0)

Svar #3
16. august 2005 af Epsilon (Slettet)

#2: Du fik en fin hentydning i første omgang. Emnet er uddebatteret.

//Singularity

Brugbart svar (0)

Svar #4
16. august 2005 af Waterhouse (Slettet)

Det er da glimrende. Hvis alle jer tosser der vil mobbe 1.g'erne dropper ud samtidig, ser de nye hvor rystende hård en frafraldsprocent gymnasiet har, og de vil være nervøse for om det nu er deres tur resten af deres skoletid.


Brugbart svar (0)

Svar #5
16. august 2005 af Waterhouse (Slettet)

Og samtidig slipper de af med jer. Herligt herligt.

Svar #6
16. august 2005 af Kringle (Slettet)

Waterhouse, det er en skam at alle ikke kan være engle som dig...så bare fortsæt med at pudse din glorie! Jeg håbede på at nogle ligesindede ville rette henvendelse.

Brugbart svar (0)

Svar #7
16. august 2005 af Waterhouse (Slettet)

Jeg skal nok lade være med at pudse min glorie yderligere, hvis du kan give mig en grund til at det er en god ide at mobbe 1.g'ere...

Brugbart svar (0)

Svar #8
16. august 2005 af IBM (Slettet)

Kringle; er du sproglig eller matematisk? Thi hvis du er sproglig 3g'er, rangerer du under de nytilkomne.

Brugbart svar (0)

Svar #9
16. august 2005 af USyay (Slettet)

Det er da en tradition at mobbe 1g'erne. Sådan er det bare!Hørte for nylig at min skole (Viborg Amtsgymnasium)er berygtet som den værste, hvad angår vandkastning. Der bliver også kastet indenfor, men i år har rektor dog strammet regler...hun trruer med at aflyse fester. Vores rektor sagde sidste år uheldigt at "om vi så ikke ku kaste med rosiner i stedet!"...det har hun selvfølgelig ik ment, men folk tog det til efterretning, og det blev et værre svineri.
Her den anden dag ville vi drille en 1g klasse ved at gå ind i deres lokale. De blev snotforvirrede og troede de var gået forkert. En dreng var lige ved at kigge på skemaet uden for døren, men da han så så os en flok skræmmende 3g'ere komme gående gik han straks den anden vej. Dette var desuden aftalt med både vores og deres lærer. Det var virkelig grineren og ganske harmløst endda!

Brugbart svar (0)

Svar #10
16. august 2005 af Marcus (Slettet)

#8 Gå tilbage til dine beregninger, så skal vi (sproglige) nok tage os af de små 1.g'ere.
Jeg synes ikke de nye skal terroriseres. Bare kast noget vand på dem, så bliver ingen stødte.

Brugbart svar (0)

Svar #11
16. august 2005 af danielruhmann (Slettet)

1.g'ere er "lortene" på gymnasier landet over. Det er der tradition for. Jeg tror godt, at 1.g'erne kan lide, at der er et skel mellem dem og 2.- og 3.g'erne. Om skellet skal bestå i vandballoner eller verbal tilsvinelse, må komme an på dels skolens politik og dels "mobberens" samvittighed. Som 1.g'er fandt jeg det da hyggeligt/sjovt, at jeg skulle passe på ikke at få en vandballon eller barberskum i hovedet, når jeg gik ude i skolegården.

Min skole tillader dog ikke, at vi 1.g'erne bliver smidt i den nærtliggende sø. Underligt nok.

Der er ingen grund til at gå over grænsen. Det medfører bare en hårdere politik fra skolens side.

Brugbart svar (0)

Svar #12
16. august 2005 af Hamborg (Slettet)

ved ik om det ligefrem er mobning, men vi plejer at give dem sutter...

Brugbart svar (0)

Svar #13
16. august 2005 af USyay (Slettet)

# 8 giv mig en god grund til at sproglige er dummere end matematikere...det noget værre fis...støtter den anden viborgenser. Hvis det endelig er at det kommer til fællesfag som filosofi, psykologi etc., er der vist ingen forskel.
# 12 det er da ikke mobning, men bare sjovt. Den med at smide i søen er lige lovlig grov...man har jo os selv engang været 1g'er, og det ville jeg da ikke bryde mig om ihvertfald.
Forresten Kringle...det er også en tradition at man på min skole henter bh-er, sko osv. fra omklædningsrummet og så hænger dem op. Bare rolig de får det selfølgelig tilbage...men ydmygelsen...hehe

Brugbart svar (0)

Svar #14
16. august 2005 af Jbruhn (Slettet)

ang. USyays spm. ang sproglige og matematikere:

Har en bog her hvor der står at folk men høj intelegens vælger mere matematik end folk med lav intelegens de vælger mere humanistiske fag som fx sprog....

Der fik du den!!!

Brugbart svar (0)

Svar #15
16. august 2005 af IBM (Slettet)

#14: Tak for opbakningen.

Brugbart svar (0)

Svar #16
17. august 2005 af krelle (Slettet)

Det er fuldstændigt latterligt det der. På mit gymnasium foregik det heldigvis kun i meget ringe omfang, både da jeg var 1. 2. og 3. g´er. Det giver ingen mening.

Brugbart svar (0)

Svar #17
17. august 2005 af grynet (Slettet)

synes det er ret plat at mobbe 1.g'erne, hvis jeg ska være helt ærlig... på min skole havde vi overhovedet ikke sådan en tradition... vi kaldte dem ik engang "putter" eller "sutter", men behandlede dem som alle andre 2. og 3.g'ere.... man får altså et meget bedre forhold til resten af klasserne på sin skole, hvis man behandler hinanden ordentligt, og hjælper 1.g'erne med at finde rundt på skolen og sådan... (det er vist de færreste der synes det er helt vildt sjovt at være bange for 3.g'erne og skulle kigge sig over skulderen hele tiden)

desuden giver det sådan en god effekt - når de u-mobbede 1.g'ere kommer i 3.g, så har de heller ikke behov for at "hævne" sig på de nye 1.g'ere... ellers kører den onde cirkel bare år efter år...

(ja kald mig bare hippie-svin, men synes det fungerer bedre på den måde.....)

Brugbart svar (0)

Svar #18
17. august 2005 af Xabbu (Slettet)

#0 - Tænk at man som gymnasieelev ikke er mere moden end at man skal genere andre mennesker. Uanset om det er 1.g'ere eller hvad det er, så er de vel ligeså meget menneske som alle os andre? Skal man også mobbes de første par uger på en ny arbejdsplads når man kommer ud som nyuddannet? Alle har været nye et sted, og hvorfor ikke prøve at hjælpe de nye fremfor at genere dem? Det forstår jeg simpelthen ikke. Det er da virkelig en lam holdning at have at man bare skal svine de nye til fordi man selv er mere end andre. Det samme med at nogen tror matematikere er bedre end sproglige. Vi har alle forskellige ting vi er gode til, og hvor fedt er det at kunne løse diverse komplicerede 3. gradsligninger hvis man ikke kan bruge det til noget? Jeg er selv matematisk student, men har aldrig anset de sproglige som værende dummere. Tværtimod er de ofte ret dygtige, men interesserer sig bare ikke så meget for matematik og fysik som andre gør.

Brugbart svar (1)

Svar #19
17. august 2005 af Therackoo (Slettet)

Alle 1.g skal mobbes...!!! :D

Brugbart svar (0)

Svar #20
17. august 2005 af Mads123 (Slettet)

At mobbe 1.g'erne ser jeg ikke som at genere dem, men en meget sjov tradition.
Det synes jeg da også selv da jeg var 1.g'er. Pånær lige den første dag, hvor jeg ikke havde lyst til at møde min nye klasse helt våd og ligne en idiot.

Forrige 1 2 Næste

Der er 30 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.