Samfundsfag

Elevtimer

06. april 2012 af Gaggleton (Slettet) - Niveau: A-niveau

Er der nogen, der ved, hvor mange elevtimer man har for skriftlige samfundsfags afleveringer? (samfundsfag A)

 

På forhånd tak (;


Brugbart svar (2)

Svar #1
06. april 2012 af Studscientpol (Slettet)

1G = 35 Elevtimer

2G= 35 Elevtimer

3G= 50 Elevtimer


Skriv et svar til: Elevtimer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.