Spansk

oversættelse

25. august 2005 af citrus (Slettet)
Hej!

Er dette korrekt oversat...

"De bliver skilt" = "Se divorcian"

"at være afhængig af sin ægtefælle" = "ser dependiente de su esposa"

"for at han kan blive i landet"
"para que se quede...en el país"

Håber, der er nogen, som kan hjælpe!

På forhånd tak.

Brugbart svar (0)

Svar #1
25. august 2005 af Duffy

"De bliver skilt" = "Se divorcian" OK

"at være afhængig af sin ægtefælle" = "ESTAR dependiente de su esposa"

"for at han kan blive i landet" =
"para que SE PUEDA QUEDAR en el país"



Duffy

Skriv et svar til: oversættelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.