Engelsk

English Outline help

14. maj 2012 af jullemus9 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej jeg skal op til eksamen i engelsk, og har valgt temaet 9/11.

Jeg har skrevet en masse, men tænkte om der ikke var en der kunne hjælpe mig med at rette fejl og oversætte noget af det? ;)

 

Why did I choose this topic?
- The reason I choose this topic is because, I think it’s very interesting, and I want to learn much more about this terrible day. I love also New York, and I loved to go on a trip to New York some day. I will like to se Ground Zero, where the Twins Tower had stood.

What happened at 9/11?
- There were 4 airplanes that had been capturing in the morning the 11. September. There were 2 airplanes as flies into they 2 towers, 1 fly into the pentagon, and 1 of them crash on a field. It was an Egyptian man who name was Mohammed, there flies into the first tower. All they people on board on the 4 airplanes died. It was al-Qaeda as stood for the terror attack.

Why is terror a problem?
- I think terrorism never can eliminate, because when a war is over, begin a new on again. Many people died under an attack. People get afraid and scream. Terror is a problem today, because of Internet, phones and awful weapons. To fight against terror, we need to cooperation    

Terrorisme bruges bevidst til at skabe frygt i offentligheden. Terrorisme giver ikke alene frygtelige fysiske sår på de mennesker, der har befundet sig i området. Den gives også ofrene, regeringerne og nogle gange hele samfundet varige skader. Ofrene får traume (et alvorligt psykisk chok) og det  kan måske vare resten af livet. Det er ikke kun dem der har oplevet terror der kan blive "skadet". det er også familie medlemmer eller nære venner der kan få mareridt om natten, eller ikke turde gå udenfor en dør, de kan også føle vrede, fordi de har overlevet. Mange kan føle de mistet kontrollen over deres eget liv. Selve landet har også taget "skade" f.eks kan det formindske turister og forretningsfolk om at komme til landet igen, men det har det vist ikke ændret i New York, mange vil over og se hvor de 2 tårne har stået. Der nu hedder Ground Zero.
Man vil ikke kalde sig selv terrorist, men en der hjælper sit land mod det onde. Det har en religiøs betydning. F. eks hvis Allah siger man skal dræbe så mange som muligt i USA så tænker de det er en ære for Allah og ikke noget kriminelt.

How has it affect ours everyday life?
- People get afraid, especially the relatives. Terror came more and more closer to Denmark, for example whit the “Mohammed Drawing”.  Today in USA, is it difficult to came into theirs country, because there is so much security, you need to complete many paper and they have to take a picture of you. 

Alle de grusomme billeder i tv'et og i avisartikler påvirker os også, nogen bliver måske deprimerede eller bange for at vi er i fare hele tiden.
bla. Danmark bekæmper international terrorisme i de fattige lande. vi har lært at svage stater kan være lige så stor fare som de stor stater.
Det frygtelige ved angrebet var, at terroristerne ville dræbe så mange som muligt, og at de var total ligeglade med den offentlige mening. De havde heller ikke givet advarsel i forvejen, så antallet af ofre kunne begrænses, eller så man kunne forhindre angriberne.

 

How to avoid things like terror to happen again?
- We need much more security in our country

vi har brug for meget mere sikkerhed I vores land, for at bekæmpe terror. Efter 9/11 oprettede de et kæmpe sikkerheds tjek system I lufthavnene i USA, man skal bla. for at komme ind i landet udfylde en masse papir om en selv, der er bla. et spørgsmål der hedder: "Er du terrorist?" det er også lidt mærkeligt, for man skal have taget et billede og fingeraftryk, også stiller dem der sidder ved "kassen" spørgsmål om hvad man skal i USA osv. så allerede der vil man føle sig kriminel.
Demokrati, personlig frihed, religionsfrihed, ytringsfrihed, respekt for menneskerettigheder og lighed for loven mangler vi, det er det der skal til for at alle har det godt, bortset fra handler det om magt og penge, lige fra tidernes morgen har vi behandlet de fattige lande som vi vil. Vi har bombet dem, gjort dem som vores slaver og meget mere, nu vil de hævne sig, og det gør de bla. med terror.

Which relations have it for me?
- terror I danmark, kan det ske, er jeg bange?
Der er også krige ligenu i Irak hvor bla. også danske soldater tager ned og hjælper for at udrydde terror. Terror kommer tættere og tættere på Danmark, vi har bla. Muhammed tegningerne som udsendte en stor had til Danmark blandt Irak og Iran m.m.
Dronning Margrethe siger i sin nytårstale til 2002 "nok skal vi være vågne, men vi skal ikke ligge under frygten, med det mener hun man skal holde øjnene åbner, og respektere terror, men vi skal stadig leve livet og ikke tænke så meget på terror i vores hverdag
 


Brugbart svar (2)

Svar #1
14. maj 2012 af MissFrank (Slettet)

Jeg har streget fejlene jeg fandt over med rød og rettet dem :-)

Vedhæftet fil:9-11 - Rettet.docx

Brugbart svar (3)

Svar #2
14. maj 2012 af 123434

Jeg ville nok skrive:

The reason why I chose this topic.

I also love New York.

I would like to visit New York

I would like to see Ground Zero where the twin towers once stood.

What happened on September 11? On bruges ved datoer

It was an Egyptian man whose name was Muhammed.

Many people died during the attack.

We need to cooperate in fighting terroism.

How has terrorism affected our daily lives?

It was Al-qaeda which stood behind the attack.

 


Brugbart svar (1)

Svar #3
14. maj 2012 af 123434

Undskyld. Jeg kunne slet ikke se, at du havde skrevet.


Brugbart svar (1)

Svar #4
14. maj 2012 af 123434

2# died in the attack.


Svar #5
14. maj 2012 af jullemus9 (Slettet)

TUSIND TAAAK skal du have, det var hurtigt :D 


Brugbart svar (1)

Svar #6
14. maj 2012 af Unknownx (Slettet)

Dette er vel ikke din "Outline", vel? :-)

 


Brugbart svar (1)

Svar #7
15. maj 2012 af ghrdyhrhj (Slettet)

Jeg kan godt lide at hun svarer på punkterne i hendes disposition, inden hun aflevere den. Du er en arbejdsom pige; må man sige.


Svar #8
15. maj 2012 af jullemus9 (Slettet)

hahaha jeg skal jo være forberedt og se om der er nok indhold i og sårn :D


Brugbart svar (1)

Svar #9
15. maj 2012 af ghrdyhrhj (Slettet)

Skal du ikke kun snakke i ca. 5 minutter?


Svar #10
15. maj 2012 af jullemus9 (Slettet)

Jo det skal jeg, men har en vane med at snakke hurtigt...


Brugbart svar (1)

Svar #11
15. maj 2012 af ghrdyhrhj (Slettet)

Det handler ikke om at snakke hurtigt, men at være i stand til at kommunikere sit budskab tydeligt til sin modtager(e). :)

Du risikerer også at blive tør i halsen, hvis du glemmer at trække vejret.


Svar #12
15. maj 2012 af jullemus9 (Slettet)

jaer ved det men bliver genert og kommer til at snakke hurtigt :(


Skriv et svar til: English Outline help

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.