Andre fag

Mediefag B-niveau eksamen

25. maj 2012 af anonymous93 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg skal til eksamen i mediefag på B-niveau, og vi har jo selvfølgelig lavet vores eksamensproduktion her tidligere på året, som vi så skal ind og forsvare til eksamen. Men jeg kan ikke finde ud af, hvad der er vigtigt at have med. Jeg tænkte derfor på, om der er nogen, der eventuelt har lyst til at se vores film (dokumentar om youtube) og derefter komme med nogle kommentarer?

 

Her er linket til dokumentaren:
http://www.youtube.com/watch?v=6h844YZA0AE

Jeg håber virkelig, der er nogen, der har tid og lyst til at hjælpe :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
26. maj 2012 af fantafree (Slettet)

Nu hvor du har lavet en dokumentar med interviews, kan jeg forestille mig at du vil blive spurgt til billedkompositionen i interviewsekvenserne(Zoom-klipning(1.06), valg af baggrund, samt krydsklipningen mellem youtube-video og interviewede). Du kan endvidere fokusere på hvorfor at du netop har valgt disse mennesker til interviews, hvilket er nemt nok, da de to interviewede er en del af det hele, mens den anden mere repræsenterer ethos(viden), da han er lektor. Ved ikke om det er helt vildt relavant.
 

Jeg synes det er en meget lang video. Den har tendens til at blive lidt langtrukket, da man bare sidder og hører på interviews i 10 minutter. Jeg mangler rigtig meget en problemstilling og muligvis noget voice-over for få lidt afveksling. Anslaget er dog fint, og er fint klippet sammen.

 

Det vigtigste er at du tænker over hvorfor du har gjort netop som du har, da det jo er for sent at lave om nu. Din produktion behøver ikke at være perfekt, men det giver også plus-point til eksamen, hvis du formår at være selvkritisk og kunne se din video fra et andet perskeptiv. Tænk over hvad du har gjort godt, og hvordan din video kunne være fodbedret, så skal det nok gå.

 

/Lasse


Svar #2
28. maj 2012 af anonymous93 (Slettet)

fantafree: Tusind tak for din kommentar ;) Det kunne i hvert fald bruges.

Men hvordan ville du have lagt voice over ind? For det tænkte vi nemlig også selv over, men vi kunne ikke rigtig finde ud af, hvad den voice over skulle have lagt ind over så.


Brugbart svar (1)

Svar #3
28. maj 2012 af fantafree (Slettet)

Nej, jeg kan også godt følge dig, jeg synes bare at videoen virker - undskyld - lidt kedelig i længden. Men det er også svært at lægge voice-over ind over, når i ikke rigtig stillet seeren over for en problemstilling. Hele videoen er bare et laaaangt interview med forskellige personer, derfor kunne jeg godt have ønsket mig noget afveksling.

Men det er jo bare min holdning.

Held og lykke med det :)


Skriv et svar til: Mediefag B-niveau eksamen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.