Samfundsfag

AT-Fremlæggelse HJÆLP

03. juni 2012 af streetkingz - Niveau: A-niveau

Hej jeg skal ind og fremlægge mit AT-emne d. 7/06. I min synopsis har jeg skrevet om 9/11, hvor det ovordnede emner har været "katastrofen - årsager og konsekvenser". Jeg har kombineret fagene Engelsk A og Samfundsfag C. 

Problemformulering: Hvad var den politiske reaktion på 9/11 i USA, og hvilken konsekvens for USA's udenrigspolitik er behandlet i litteraturen?. 

hvor jeg her bl.a. har gået ind og skrevet  om, den politiske reaktion på angrebet, og hvad for nogle konsekvenser den havde på den amerikanske udenrigspolitik, og hvad for en kurs den vendte imod. Men jeg tænkte så på.

- Er det relevant at inddrage hvorfor jeg har valgt det, og hvorfor jeg synes det er en katastofe med årsager og konsekvenser. Hvis jeg skal det, hvornår skal det så være? I indlledningen eller konklusionen?

- Hvad skal jeg forklarer om i engelsk delen, jeg har valgt to tekster digtet "First Writing Since” af suheir Hammad, og Bush's tale ”Either you are with us, or with the terrorists”, hvor jeg har analyseret dem begge vha. det retoriske pentegram og hvad man ellers kunne analysere såda nogle tekster med.

- Hvad skal jeg inddrage i samfundsfagsdelen, altså jeg er kommet ind på begreber som unipolær, bipolær, neokonservatisme, unilateralisme osv. Men jeg har ikke forklaret dem i synopsisen. Kunne det være relevant at tage gøre det i fremlæggelsen? 

Overordnet tænker jeg også på hvad man kunne smide til siden?


Brugbart svar (1)

Svar #1
04. juni 2012 af sinesin

1) Du behøver ikke at forklare hvorfor det er en katastrofe. I følge min mening er det tidsspild, da det er ret overskueligt. 

2) Det er fint sådan du har analyseret de 2 ting. Husk at bruge kigge kildekritisk på Bushs tale; dvs. næranalysere den og sig hvad hans(eller hans spindokters) holdning er.

3) Du skal ikke forklare hvad disse begreber betyder i fremlæggelsen. Derimod er det godt hvis du har forstand på dem. For læren kunne lige præcis stille dig det spørgsmål til sidst, om hvad de betyder. 


Svar #2
04. juni 2012 af streetkingz

Skal jeg fremlægge analysen af Bush's tale?


Skriv et svar til: AT-Fremlæggelse HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.