Engelsk

Guldkorn om 9/11

06. juni 2012 af bia (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hey, jeg skal op i Mundlig Engelsk imorgen. 


Jeg vil gerne høre om i har nogle gode råd til hvad jeg kan sige om 9/11. Altså nogle ting som kan impornerer lærer og sensor. 

 

På forhånd tak


Brugbart svar (3)

Svar #1
06. juni 2012 af chuzzle4 (Slettet)

Forklar om den konspirations teori der ligger bag. Fortæl om beskyldninger imod præsidenten og evt. perspektiver til pentagon ulykken? :)


Brugbart svar (1)

Svar #2
06. juni 2012 af Stygotius

Se Michael Moores film om det.


Svar #3
06. juni 2012 af bia (Slettet)

Har du nogle links om perspektiver til pentagon ulykken?

har de andre ting med :) 

Andre?


Brugbart svar (1)

Svar #4
07. juni 2012 af OnceUponATime

Jeg har et godt link, til en dansk doku på youtube, der faktisk fortæller om alle løgnene bag 9/11

http://www.youtube.com/watch?v=AmaDtA2izLI

Du kan også fortælle om det der med, at man i starten spiller krigsherrer, der vil redde folk. Senere være skyld i millioner af menneskers død, og får hvad man havde sat mål få -og til sidst redde sit skind, ved at bruge FN til at rette "ondskaben".

Ligesom G. Bush gjorde. Han brugte undskyldningen med at Saddam Hussein havde atomvåben, når der blev bevist, at han ingen havde. Så gik han ind i Irak, hvor han fik styr på alle olieresourcerne, efter at have dræbt omkring 3 millioner mennesker, for senere at skyde skylden på de forskellige religiøse grupper der lever i landet, og "redde" landet ved brug af FN styrken. Det samme skete ved afghanistan, hvor han kun ville have fat på olieresourcer.

Man fandt også ud af, at 9/11, at det var selve staten der havde været skyld i det, og ikke terrorister, da de selv havde inplantet en bombe i bygningen. Man har også fundet ud af, at alle jøderne havde fået påtvunget ferie lige præcis den dag. Det var derfor, at der kun døde omkring 3 tusinde, når man tænker på de flere tusinder mennesker der arbejder der.

Senere fandt man frem til en kendt filmmaker, der havde en ven indenfor staten, som faktisk berettede ham om, at d. 11/9 ville der ske nogen forfærdeligt. Men det ville ikke være fjendens angreb, men staten der skyder sig selv i foden.

Filminstruktøren blev faktisk senere, fanget og myrdet, for det han havde sagt på åben tv. (du skal huske at alt dette er dokumenteret.)

-Du kan se alt dette i den dokumentar. Det er jo nærmest utroligt, så meget vi ikke vidste.


Brugbart svar (1)

Svar #5
07. juni 2012 af LukasPedersen (Slettet)

Men hvis du begynder at nævne konspirationsteorierne, så husk for Guds skyld at nævne hvad de er - konspirationsteorier. Ellers får du helt sikkert et rap over nallerne af lærer og censor.


Skriv et svar til: Guldkorn om 9/11

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.