Engelsk

Dumpet :(

14. juni 2012 af tomatkiller (Slettet)

Hej alle sammen jeg var i dag oppe til mundtlig engelsk. Her fik jeg 00. Mit sprøgsmål er nu: har jeg bestået faget? jeg fik nemlig 4 i både skriftlig og mundtlig årskarakter. 


Brugbart svar (1)

Svar #1
14. juni 2012 af ThymsB (Slettet)

Alle 3 karakterer indgår med lige vægt. Skal man regne det ud giver det: (4+4+0) / 3 = 2,3. Da dit gennemsnit i faget er over 2 er du bestået faget. 


Brugbart svar (1)

Svar #2
14. juni 2012 af Reskesen (Slettet)

A-niveau: ((00*2)+(4*1)+(4*1))/3 = 2,66 = bestået

B-niveau: ((00*1,5)+(4*0,75)+(4*0,75))/3 = 2 = bestået

C-niveau: ((00*1)+(4*0,5)+(4*0,5))/3 = 1,33 = ikke bestået

 


Brugbart svar (1)

Svar #3
14. juni 2012 af ThymsB (Slettet)

#2 

Dine udregninger er ikke korrekte. Eksamenskarakteren tæller IKKE hele vægten, hvorfor de tre karakterer skal vægtes ligeligt. En mundtlig eksamen tæller den ene vægt, som den mundtlige dimension i faget tæller.


Brugbart svar (1)

Svar #4
14. juni 2012 af kdanmark (Slettet)

Du er bestået! Om du har det på A, B eller C-niveau er har du bestået faget :)


Svar #5
14. juni 2012 af tomatkiller (Slettet)

Tusind tak for svarene :) 


Brugbart svar (1)

Svar #6
14. juni 2012 af Reskesen (Slettet)

http://www.emu.dk/gym/fag/ma/undervisningsministeriet/nyt/karakterskala/om_eksamensbevis.pdf

 


Brugbart svar (1)

Svar #7
14. juni 2012 af allan_sim

#6.

Hvad er det, du vil henvise til? I dit link kan f.eks. læses, at

"Et fag på A-niveau vægtes dobbelt, dvs. det har vægten 2. Men da et fag på Aniveau
typisk har både en mundtlig og en skriftlig karakter, får de enkelte karakterer
kun vægten 1. Dette gælder også eksamenskaraktererne, uanset om
faget udtrækkes til mundtlig eksamen eller ej."

Helt i tråd med svar #3.


Brugbart svar (1)

Svar #8
14. juni 2012 af Reskesen (Slettet)

Ser min fejl nu :P 

A-niveau: ((00*2)+(4*1)+(4*1))/4 = 2 = bestået

B-niveau: ((00*1,5)+(4*0,75)+(4*0,75))/3 = 2 = bestået

C-niveau: ((00*1)+(4*0,5)+(4*0,5))/2 = 2 = bestået

Altså 02 i gennemsnit, og derfor bestået.
Min fejl.


Brugbart svar (1)

Svar #9
14. juni 2012 af ThymsB (Slettet)

Du har ret i, at du er galt på den. Men du har ikke ret i hvorfor. Jeg kan se at du går i 2.g - derfor kunne det nok være relevant for dig at få denne viden på plads.

Når man går til eksamen i et fag der både er skriftligt og mundtligt, vil karakteren ikke tælle vægten for hele faget. Kun for den ene halvdel, som man er oppe i. 

Eksempel: Jeg har i år været oppe i mundtlig spansk, men ikke i skriftlig spansk. Mine årskarakterer tæller 1 hver (altså samlet 2, fordi det er på A-niveau). Selvom jeg kun har været oppe i én af delene, nemlig mundtligt, tæller denne eksamen ikke 2. Den tæller kun 1, fordi faget er delt i 2. Havde jeg både været oppe skriftligt og mundtligt havde de naturligvis talt én vægt hver. 

Jeg håber det illustrerer, hvorfor #0 er beståer, og at du kan bruge den viden til næste års mange eksamener :-)


Brugbart svar (3)

Svar #10
16. juni 2012 af studienord (Slettet)

#0

Du har ikke dumpet men bestået, og fortsæt med høje karakter.

Held og lykke.


Skriv et svar til: Dumpet :(

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.