Andre fag

SSO

03. september 2005 af Sinatra (Slettet)
Hej...

Jeg vil være i god tid med sso og er begyndt at tænke på emner, men kan ikke komme på det helt rigtige. Vil gerne skrive i historie eller samfundsfag. Ved godt at det er lidt stort, men er der nogen der har en god ide? Jeg takker mange gange, for alle gode svar.

Ps. skrev om socialdemokratiets og arbejderbevægelsens begyndelse i 2.g opgaven og kan derfor ikke skrive om dette.

Brugbart svar (0)

Svar #1
03. september 2005 af TheKo (Slettet)

Jeg vil også selv skrive SSO i historie og samfundsfag. Jeg overvejer en blanding af de to ved at køre nogle samfundsfaglige begreber ind over 2. verdenskrig. Ved ikke hvor realistisk det, men venter svar fra min historielærer (også samf lærer) som åbenbart aldrig havde hørt om noget lignende. Jeg kunne godt forestille mig at der er problemer i at blande fagene.

Svar #2
03. september 2005 af Sinatra (Slettet)

Jeg har hørt at det er en meget dårlig ide at blande to fag sammen. Der kommer kun en censor og han har sandsynligvis kun et af fagene og derfor vil han ligge mest vægt på det. Men ellers mange tak for hjælpen.

Brugbart svar (0)

Svar #3
03. september 2005 af allan_sim

#2. Jeg tror nu ikke, du skal være så bekymret for at skrive en projektopgave i to fag. Jeg har indtil videre været udsat for 5 opgaver af den type i kombinationen historie-filosofi, dansk-filosofi og matematik-filosofi, og det er gået helt retfærdigt for sig.

Man tilstræber at finde en censor, der har begge fag i sin fagkombination, men selvom det ikke kan lade sig gøre, så vil begge fag alligevel blive tilgodeset, fordi det så er den lærer der har et fag, som censor ikke repræsenterer, der vil være anden part i voteringen.

Skriv et svar til: SSO

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.