Samfundsfag

hjælp !!

14. juni 2012 af muna22 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

hej alle sammen !! :) håber i kan hjælpe mig med mit spørgsmål 

Hvad betyder skattereform ?!

tak på forhånd 


Brugbart svar (2)

Svar #1
14. juni 2012 af Justina11 (Slettet)

skat = den del af den opgivede indkomst der betales til skat.

reform = større fredelige omdannelse af noget bestemt.

skattereform = ændring af lovgivningen vedrørende skat.


Svar #2
14. juni 2012 af muna22 (Slettet)

Mange taaaak :)


Skriv et svar til: hjælp !!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.