Studiebolig

Lys og lækker 30 m2 lejlighed på Andelskollegiet, DTU sælges

07. juli 2012 af giuliamatteoni (Slettet)

Lejligheden er en del af Andelskollegiet (Kollegiebakken 15A, 2800 Kgs. Lyngby) og er opført i 2008. 

 

Det er et værelse stuelejligheden bestående af 1et værelse på 18 m2, samt køkken og badeværelse med bruseniche og vaskemaskine. Til lejligheden hører også en 12 m2  terasse med plads til havemøbler og grill, og et aflåst udendørs skur til opbevaring. Der er desuden et fælleshus tilknyttet foreningen som kan benyttes af beboerne.

Lejligheden må KUN bebos af studerende på mellemlange/lange videregående uddannelser eller PhD studerende. Lejligheden er velegnet til forældrekøb og ønskes overtaget snarest muligt.

Andelspris: 100000 kr.

Månedsleje: 3616 kr.

Forbrug: 700 kr. (A conto vand/varme, antennebidrag, internet)

Kontakt: Giulia Matteoni, PhD studerende (DTU-BYG) [email protected]


Brugbart svar (1)

Svar #1
22. august 2012 af Erik Morsing (Slettet)

Det er sindsyg dyrt, ren ågerpris, hvordan kan du tillade dig det? Jeg har lige lejet et værelse ud på min gård for kun 1000 kroner om måneden med både lys, varme og aftensmad, Og nej, det er ikke i stalden.


Brugbart svar (1)

Svar #2
22. august 2012 af Erik Morsing (Slettet)

Og så forøvrigt, om noget er lys og lækkert eller mørkt og grimt, eller hvad vej jeg, det kan kun vedkommende udtale sg om, som skal op med læderet. Det er det samme som at påstå, at en vare et billig (tilbud, spotpris, "vi går grassat, fødselsdagspris osv), men det kan sælgeren ikke afgøre. Det til enhver tid køberen, der sætter tillægsordene på det hul i muren, som du gerne vil af med. Med andre ord: En lejlighed er et hul i muren, hverken mere eller mindre. Hos mig er det meget mere end det. Det er sunde landlige omgivelser med ren luft, gratis foder osv.


Skriv et svar til: Lys og lækker 30 m2 lejlighed på Andelskollegiet, DTU sælges

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.