Engelsk

Hvordan bliver man bedre til engelsk?

06. september 2012 af kamilla205

Hej, jeg er virkelig dårlig til engelsk, men ville gerne blive bedre. 

Så vil i ikke komme med nogle gode råd, så man kan blive bedre til engelsk? :)

Håber der er nogle der ville hjælpe, da jeg virkelig har brug for hjælp!


Brugbart svar (4)

Svar #1
06. september 2012 af NejTilSvampe

Se engelske film, læs engelske tekster og snak engelsk.

Du kan også prøve at se dem uden undertekster. Min bror plejede at sætte gaffa-tape i bunden af TV'et sådan at han ikke kunne se underteksterne.


Brugbart svar (1)

Svar #2
07. september 2012 af ramme2 (Slettet)

Nu ved jeg ikke hvad niveau du befinder dig på, men det er sandsynligt at jeg undervurderer dit engelske..   Du kan læse Easy readers, der er et bredt tilbud af mange spændende noveller på forskellige niveauer, der kan lånes på biblioteket. Prøv efterfølgende at besvare spørgsmålene bag i bogen. Ord og vendinger der er svære at udtale, kan indtastes eller kopieres ind i dette taleprogram   http://www.acapela-group.com/text-to-speech-interactive-demo.html    Dette program  har en bedre udtale end Google translate.

Du kan også løse nogle virtuelle grammatikopgaver på http://www.sproglinks.dk/ .   og flere andre hjemmesider. 

 Endvidere kan du også se nogle youtube videoer omkring emner der interesserer dig og eventuelt slå den engelske undertekst til. Men hvis du virkelig er dårlig til engelsk som du skriver, får du måske mere ud af nogle lytteøvelser. Dem kan du finde rundt omkring på nettet.  


Brugbart svar (1)

Svar #3
08. september 2012 af luccasophiestar (Slettet)

Find noget der interesserer dig inden for det engelske sprog; jeg var i de mindre klasser dårlig til fransk og engelsk, da jeg havde svært ved at konsentrer mig om at lærer grammatiske regler, fordi jeg fandt dem meget kedelige. Start med noget du kan lide at lave, og skab derved intresse for at også lærer de grammatiske regler! Læsning er helt klart den bedste måde, da du får mange ord, stavning og gramatik ind under huden uden at tænke over det. Men hvis du ikke er til læsning, vil jeg anbefale at du ser nogle serier/film. På www.bibliotek.dk kan du bestille massere af serier og film hjem, blandt andet The Simpsons som jeg fx. nu ser med fransk sprog og undertekster på, for at hæve det franske niveau.. 

Hel og lykke!

/katrine :))


Brugbart svar (1)

Svar #4
10. september 2012 af OnceUponATime

Helt klart FILM!!!!!!!! Med film, kan du høre hvordan de udtaler orderne, og hvordan deres sætninger er bygget op. Helst med engelske undertekster, men du kan også lære noget selv hvis der var undertekster på dansk.

Hvis du nu gerne vil blive endnu bedre, og få et større ordforråd, samt snakke enelsk med en større og mere "sofistekeret" måde, kan du låne bøger og læse dem på engelsk. F.eks. "Twilight" hvis du nu godt kan lide Twilight. Bøgerne er nemlig meget lette at forstå på engelsk, fordi der ikke anvendes svære fremmedord!


Brugbart svar (1)

Svar #5
16. december 2013 af AnnePreuss (Slettet)

Jeg er også dårlig til engelsk, men efter jeg fik serien "Friends" begyndte jeg at blive bedre, så mit eneste råd er at se noget på engelsk, som du syntes er spændene, og senere begynder man snakke bedre engelsk, jeg syntes det er lidt nemmere nu. Prøv at se noget engelsk, og prøv at sige nogle af de ting du kan huske fra det først på engelsk også prøv på at oversætte det til Dansk.

Skriv et svar til: Hvordan bliver man bedre til engelsk?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.