Samfundsfag

Samfundsfag

29. september 2012 af Gymgy (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg har samfundsfag på A-niveu. Men er faktisk slet ikke så god til det. Er ret nervøs for om jeg kommer til at kunne klare det. Jeg føler jeg burde vide ALT om samfundet før jeg overhoved kan komme videre med det. Jeg har ikke tænkt mig at skifte studieretning. Vil bare meget gerne blive motiveret til at tage mig sammen og ikke tænke så meget over jeg burde være perfektionist til faget. 

 

På forhånd tak.

JEg håber virkelig meget i vil komme med gode råd :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
30. september 2012 af Gulle17 (Slettet)

Hvorfor føler du, at du burde være perfektionist til lige præcis Samfundsfag A? :-)

Altså hvis det handler om, at du ikke gider lave dine ting og gøre en indsats, så er der ikke så meget andet end at få fingeren ud. Men kan ikke helt tyde om der ligger noget dybere bag, som er min oplevelse at der plejer at gøre, når nogle føler at de skal være perfektionistiske til noget? :-)


Svar #2
30. september 2012 af Gymgy (Slettet)

Jeg er bare så nervøs for om jeg kan besvare en aflevering vi får for, jeg har ikke fået en aflevering for endnu men stresser allerede over de kommende

Brugbart svar (1)

Svar #3
30. september 2012 af nthche (Slettet)

Hvis du bare læser de bøger i har til jeres undervisning, vil det gå dig fint. Hvis du ikke forstår dem, så læs dem igen


Brugbart svar (1)

Svar #4
30. september 2012 af Gulle17 (Slettet)

Men det lyder underligt, at du bare uden videre bliver nervøs over sådan noget :) især hvis I ikke har haft nogle for endnu :)

Prøv at sæt dig ned og så put ord på det; hvad er det helt præcis du er nervøs for? At få en dårlig karakter? at få skæld ud osv. og hvad vil der ske, hvis det værste skete? :)


Svar #5
30. september 2012 af Gymgy (Slettet)

I har ret. Jeg kan bare ikke lade være med at tænke over det. Føler at bare fordi jeg har samfundsfag på A så skal hele mine 3 år på gymnasiet handle om det. Og hvis jeg få en aflevering for og jeg så ikke kan svare på spørgsmålene hvad skal jeg så gøre. Jeg ved ikke hvor hårdt det er at have samf A og tror netop det er derfor jeg stresser mig så meget. Jeg tænker at læren måske vil give og en aflevering som jeg bare selv skal finde svar på og intet har haft om det i undervisningen. Har i haft det på A niveu og synes i egentlig det var så hårdt som jeg tror? Jeg er virkelig taknemmelig for at skriver.

Svar #6
30. september 2012 af Gymgy (Slettet)

Jeg kan bare ikke lade være med at tænke over det. Jeg ved godt jeg lige er startet i 1g, men når jeg læser andres samfundsfags-opgaver tænker jeg bare at det er PISSE svært. Jeg synes opgaverne er besvaret rigtigt godt med mange samfundsfagsbegreber og så ser man ligepludslig at folk skriver at personen skal regne med et 4-tal. Jeg bliver bare så nervøs når jeg ser opgaverne ogg tænker det bliver svært at skrive sådan en opgavebesvarelse hvis jeg en dag fik en.... Lære man i gymnasiet hvordan man skriver en god opgave?

(Jeg har stadig ikke tænkt mig at skifte studieretning)


Skriv et svar til: Samfundsfag

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.