Engelsk

oversættelse

12. oktober 2012 af kug (Slettet)

Er der nogen, der evt. kan hjælpe mig med at oversætte det her:

 

Affected individuals fail to report, respond to, or even orient to stimuli presented to the side of the body (or visual space) opposite the lesion
Motor deficits on the lesion side = apraxis


Brugbart svar (1)

Svar #1
12. oktober 2012 af Kulka1 (Slettet)

Du kan jo starte med at finde ordbogen frem og oversætte de ord, du ikke forstår. Efterfølgende kan du oversætte hele sætningen så det giver mest muligt mening, og så kan vi jo kigge på det ;) 


Brugbart svar (3)

Svar #2
12. oktober 2012 af SaraMaleki (Slettet)

Påvirkede individualiteter fejler at reportere, reagere, eller selv orientere til stimuli presentæret til siden af kroppen (eller visuelle pladser) modsat læsionen                                                                                                                                            Motor underskud på læsionens side = Apraxis

Jeg er ikke helt sikker på det hele, men jeg håber det hjalp alligevel :-) 


Brugbart svar (2)

Svar #3
13. oktober 2012 af Stygotius (Slettet)

=  De berørte personer var ikke i stand til at fortælle om, reagere på eller blot indrette sig på de stimuli der blev givet på den side af kroppen (eller synsfeltet) der var modsat den hvor der var sket skader.

Formindsket bevægelsesevne på den side hvor der er sket skade, = apraxis


Skriv et svar til: oversættelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.