Samfundsfag

Notat til SF's formand Annette Vilhelmsen (haster)

22. oktober 2012 af Mikkel1210 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hejsa, jeg er igang med en opgave som lyder: Du er politisk rådgiver for SF´ formandskandidat Annette Vilhelmsen. Skriv et notat der forklarer, hvad Annette Vilhelmsen skal gøre for at få SF ud af den nuværende krise, hvis hun bliver formand. Du skal tage udgangspunkt i bilag A5. Og har nogle problemer. Dels kan jeg ikke huske hvad det vil sige at tage udgangspunkt i et bilag (mener dog det er der hvor man starter i bilaget også ligesom bevæger sig udenfor det) og dels har jeg ingen anelse om hvordan SF skal redde sig ud af den krise de lige pt er inde i.....

Help please? :)

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
23. oktober 2012 af teopæd11 (Slettet)

På A-niveau skulle man vist have lært hvad "tage udgangspunkt i " betyder :)

Nu kender jeg ikke bilaget af gode grunde. Men hvis SF vil ud af krisen er de nødt til at træde ud af regeringen og føre en selvstændig politik.


Svar #2
24. oktober 2012 af Mikkel1210 (Slettet)

Ved såmænd godt at det ikke er helt optimalt (fandt dog ud af det (håber jeg). Hmm bilaget er kort og godt en redegørelse fra en avis der fortæller om, at langt størstedelen af en flok adspurgte mennesker ser at SF i fremtiden går står stille eller går tilbage. Også en chef-redaktør som påpeger, at det ikke skal ses som noget skidt, fordi Søvndal havde samme forudsætninger med at befolkningen heller ikke troede på at han ville kunne udretet noget.. 


Skriv et svar til: Notat til SF's formand Annette Vilhelmsen (haster)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.