Engelsk

Slipknot - Psychosocial

12. november 2012 af NartemGingovic (Slettet)

I did my time and I want out, so abusive = Jeg gjorde min tid, og jeg vil ud så voldeligt
Fate, it doesn't cut, the soul is not so vibrant = Skæbnen, den skærer ikke, sjælen er ikke så livskraftig
The reckoning, the sickening = Afregningen, det kvalmende
Back at you, subversion, pseudo-sacred, pyscho virgin = Tilbage ved dig, undergravning, pseudohellig, pseudojomfru

Go tell your classes, go dig you graves = Gå hen og fortæl dine klasser, gå hen og grav dig grave
Then fill your mouth with all the money you will save = Derefter fyld din mund med alle de penge, du vil spare
Sinking in, getting smaller again = Synker ind, bliver mindre igen
Undone, it has begun, I'm not the only one = Ufærdig, det er begyndt, jeg er ikke den eneste ene

And the rain will kill us all = Og regnen vil slå os alle ihjel
If we throw ourselves against the wall = Hvis vi smider os selv imod muren
But no one else can see = Men ingen andre kan se
The preservation of the martyr in me = Bevarelsen af martyren i mig

Psychosocial, psychosocial, psychosocial = Psykosocial, psykosocial, psykosocial
Psychosocial, psychosocial, psychosocial = Psykosocial, psykosocial, psykosocial

Oh, there are cracks in the road we lay = Åh, der er spalter i vejen, hvor vi lå
From when the devil fell, the secrets have gone mad = Fra da Djævelen faldt, er hemmelighederne gået gale
This is nothing new but would we kill it all = Det er ikke noget nyt, men ville vi dræke det hele
Fate was all we had = Skæbne var alt, hvad vi havde

Who needs another mess, we could start over = Hvem har brug for et andet rod, vi kunne starte om igen
Just look me in the eyes and say I'm wrong = Bare kig mig i øjnene og sig, at jeg tager fejl
Now there's only emptiness but I'm missing something = Nu er der kun tomhed, men jeg mangler noget
I think we're done, I'm not the only one = Jeg tror, at vi er færdige, jeg er ikke den eneste ene

The limits of the dead! = Begrænsningen af de døde!
The limits of the dead! = Begrænsningen af de døde!
The limits of the dead! = Begrænsningen af de døde!
The limits of the dead! = Begrænsningen af de døde!

Fake and defenseless lie = Forfalskning og forsvarsløse lyver
(Psychosocial) = Psykosocial
I tried to tell you first = Jeg forsøgte at fortælle dig først
(Psychosocial) = Psykosocial
Your hurtful lies are giving out = Dine smertefulde løgne er ved at give ud
(Psychosocial) = Psykosocial

Can't stop the killing = Kan ikke stoppe drabet
(Psychosocial) = Psykosocial
I can't help if it's hunting season = Jeg kan ikke hjælpe, hvis det er jagttid
(Psychosocial) = Psykosocial
Is this what you want? = Er det, hvad du vil have?
(Psychosocial) = Psykosocial
I'm not the only one = Jeg er ikke den eneste ene


Brugbart svar (1)

Svar #1
17. januar 2013 af 0819092 (Slettet)

I did my time and I want out, so abusive = Jeg har udstået min straf, og jeg vil ud, så voldeligt (eller: ...så nedværdigende)

Fate, it doesn't cut, the soul is not so vibrant = Skæbnen, den er ikke god til at tackle problemer, sjælen er ikke så livskraftig (eller: Skæbnen, den er ikke tilstrækkelig...)

The reckoning, the sickening = Opgøret, det modbydelige (eller: regnskabet, det sygeliggørende)

Back at you, subversion, pseudo-sacred, psycho virgin = Og det samme til dig, samfundsnedbrydende, skinhellige, tossede kælling (Eller: i lige måde, undertrykkende, skinhellige, psyko tøs)

Go tell your classes, go dig you graves = Fortæl dine klasser, grav grave (den er svær: Fortæl det til din samfundsklasser, grav dine grave) - er du sikker på der står "dig you graves", og ikke "dig youR graves"?

Then fill your mouth with all the money you will save = Fyld derefter din mund med alle de penge, du vil spare (eller: fyld så din mund, med alle de penge, du vil spare)

Sinking in, getting smaller again = Går ned, bliver mindre igen

Undone, it has begun, I'm not the only one = Åbent, det er begyndt, jeg er ikke den eneste (eller: fortryd det, .....)

And the rain will kill us all = Og regnen vil slå os alle ihjel (fint)

If we throw ourselves against the wall = Hvis vi kaster os selv mod muren (fint)

But no one else can see = Men ingen andre kan se (fint)

The preservation of the martyr in me = Opretholdelsen af martyren i mig (fint)

Psychosocial, psychosocial, psychosocial = Psykosocial, psykosocial, psykosocial (fint)

Psychosocial, psychosocial, psychosocial = Psykosocial, psykosocial, psykosocial (fint)

Oh, there are cracks in the road we lay = Åh, der er sprækker i vejen, vi lægger( eller: Åhh, der er sprækker i den vej vi lægger)

From when the devil fell, the secrets have gone mad = Fra der, hvor djævlen faldt ned, er hemmelighederne blevet vanvittige (fra dengang djævlen faldt, er hemmelighederne blevet sindsyge)

This is nothing new but would we kill it all = Det er ikke noget nyt, men ville vi slå det hele ihjel (fint)

Fate was all we had = Skæbnen var alt, vi havde (eller: Troen var alt, vi havde) (men obs at din oversættelse kan være bedre her)

Who needs another mess, we could start over = Hvem har brug for et nyt roderi, vi kunne starte forfra (hvem har brug for endnu et roderi...)

Just look me in the eyes and say I'm wrong = Bare kig mig i øjnene og sig, at jeg tager fejl (fint)

Now there's only emptiness but I'm missing something = Nu er der kun tomhed, men jeg mangler noget (eller: Nu er der kun tomhed, men jeg savner noget)

I think we're done, I'm not the only one = Jeg tror, at vi er færdige, jeg er ikke den eneste (eller: jeg tror det er slut/forbi, jeg er ikke den eneste)

The limits of the dead! = De dødes grænser! (fint)

The limits of the dead! = De dødes grænser! (fint)

The limits of the dead! = De dødes grænser! (fint)

The limits of the dead! = De dødes grænser! (fint)

Fake and defenceless lie = Fup og forsvarsløs løgn (eller: falsk og...)

(Psychosocial) = Psykosocial

I tried to tell you first = Jeg prøvede at fortælle dig det først (eller: jeg forsøgte at fortælle dig det i starten)

(Psychosocial) = Psykosocial (fint)


Skriv et svar til: Slipknot - Psychosocial

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.